היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ב"ה יש לי סקירה מאוחרת מתרגשתתתת בטרוף ב"ה שיעבור בשלום בא לי לקחת את הילדה שלי איתי היא בת 6 נשמה טהורה שלי וכול כך מבינה כול היום מנשקת לי את הבטן ואומרת לי אמא כשהתינוקי יבוא אני יעזור לך להאכיל אותו לקלח אותו והוא יישן רק לידי חיים שלי כמה היא מחכה לו הבדיקה היא ביטנית כפי שאתן יודעות אז מה דעתכן כדאי לקחת אותה איתי היא כול כך תתרגש לראות אותו או שזה מיותר??
8 תגובות
עמוד 1
בטח לקחת!!!היא בוגרת ומבינה. אני לקחתי את הבן שלי..רק תוודאי שמותר להביא ילדים
ברור שלקחת!!!!
איזה כיף!!! בהצלחה במפגש!! ואל תשכחי לעדכן!!
אני בדעה עם כולן.. קחי אותה. היא תתרגש חבל על הזמן אמא שלי לקחה את אח שלי בהריון איתי... (היה בן 8) היא או רת שהוא לא הפסיק לדבר על זה ימים...
בוודאי שלקחת אני הייתי עם אחותי בסקירה עם הבת הראשונה שלה וזה זיכרון מדהים ומרגש לכל החיים - בכל גיל
מקסימום אם יעברו לוגינאלי תוציאי אותה, נשמע לי כמו חוויה מדהימה!
תודה יקירות אני ייקח אותה מבטיחה ב"ה לעדכן
תודה יקירות אני ייקח אותה מבטיחה ב"ה לעדכן
אם יש אפשרות בטח לקחת אצלי הם גם גדולים וזה היה בזמן בית ספר גן והם רק חיכו שאני אחזור ואראה להם את הדיסק !!! התרגשו יחד איתי ! כל היום רבים בניהם איפה היא תישן אמרתי להם בהתחלה רק עם אמא אביבית