ניתוח קיסרי אלקטיבי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני מיועד לניתוח קיסרי בעוד שבועיים מאחר ויש לי שיליית פתח חלקית,
    רצייתי לדעת מי מכן עברה ניתוח קיסרי ואיך היה לה השיקום? האם היו לה כאבים? ומה הסיבה לניתוח קיסרי?
5 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה... בנות ענו לי ...
  • היי...
    אני עברתי קיסרי-הריון של תאומות כשהראשונה הייתה במצב עכוז. אני אגיד לך את האמת: ההחלמה של זה לא נעימה בכלל...ולא פשוטה... קשה לקום מהמיטה, קשה להתכופף, ללכת וכל היוצא בזה... (אני מצטערת שאני אומרת את זה ככה באופן ישיר פשוט כשאני עברתי את הניתוח לא ידעתי מה מצפה לי אח"כ וכשהאחות באה לעזור לי לרדת מהמיטה בפעם הראשונה לא הבנתי למה היא צריכה לעזור לי... עד שקמתי מהמיטה וחשתי בכאב הבנתי למה הייתי צריכה עזרה...) אבל!! אחרי שמורידים את התפרים מרגישים הרבה הרבה יותר טוב. אני אגיד לך על עצמי שתפקדתי ממש כמעט רגיל והכל כבר קל הרבה יותר

• אני הגעתי עד פתיחה 10 ואז בשלב הלחיצות מצוקה עוברית - הרדמה כללית - קיסרי חירום.
    החלמה לא קלה.. צריך הרבההההה עזרה בהתחלה..
    תלכי הרבה,למרות שקשה זה עוזר מאוד להחלמה..
  • אני עברתי קיסרי עקב מצב עכוז ,ההחלמה לא קלה בכלל ..קשה לללכת בהתחלה,לקום ..אמא שלי הייתה צמודה אליי יומיים.
    מה שכן אחרי שבוע,כבר הייתי נוסעת כל יום לבה"ח על אופנוע עם בעלי כי הבן שלי היה חודש בפגיה..אחרי שמורידים את הסיכות יש ממש הקלה!

לאיזה שבוע קבעו לך את הניתוח?
    אני גם לצערי עם שליית פתח מרכזית ,כרגע שבוע 34 ועוד לא קבעו לי...
    http://www.holdthatpic.com/
    http://www.holdthatpic.com/
  • עברתי ניתוח חירום לאחר שלא היה מספיק חמצן לבת שלי, אחרי פתיחה של 6+זירוזים, פקיעת מים, צירים ואפידורל, תוך רבע שעה קבעו ניתוח ונותחתי.
    הימים הראשונים לא קלים בכלל.
    צריך להתקלח כ-3 פעמים ביום ולחטאות את מקום הניתוח עם חומר מחטא שמקבלים בבית חולים וכמובן שצריך ללכת, כי זה מה שמזרז את תהליך ההחלמה.
    אסור לאכול מוצקים אחרי הניתוח, עד הפעם הראשונה שמתפנים בשירותים.
    יש אם קשיים ביציאה בשירותים, אפשר לבקש חוקן או נרות גליצרין.
    אחרי זה אפשר לאכול חופשי הכל...
    אחרי 5 ימים או במקרים מסויימים שהרופא מחליט מתי, מוציאים את הסיכות/ התפרים.
    אני הוצאתי את הסיכות בקופ"ח אצל האחות ולא בבית חולים כי הרגשתי 'שטרי' לי מידי להוציא אותם אחרי חמישה ימים, אז הייתי עוד יומיים איתם בבית (באישור רופא כמובן).

את יכולה להיפגש עם הרופא מנתח שלך ולשאול אותו הכל. מחובתם לענות לך.

בהצלחה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה