היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לפני יומיים הייתי בטיפת חלב המטומטמת הזאת התחילה לצעוק שמאור שמן.. הוא 67 סנטימטר על 9 וחצי קילו זה בסדר??ולפי דעתי הוא בכלל לא שמן הוא פשוט מפותח והוא לא נראה בגילו(כמו אבא שלו)...
7 תגובות
עמוד 1
את יודעת אם הוא אוכל הרבה או לא..... ואם הוא נראה שמן או לא. אז אל תתייחסי לאחות... תמיד טוב שהילדים לא ישמינו מדי. כמה שמן יכול להיות תינוק בן 4 חודשים???
יצאתם מהאחוזונים?
יש לנו עוד איזה שבוע טיפת חלב, ואנחנו מגיל חודשיים לא בגרפים. עכשיו הוא שוקל כבר 8.1 לפי משקל ביתי... עשו לו בדיקת סוכר לבדוק סכרת אפילו. שיצא תקין. וכנראה אם הוא ימשיך להשמין בקצב כזה ידקרו אותו לבדוק כל מיני מחלות
מיצי ,אצלך זה רק הנקה נכון ? כנראה שאת מאכילה אותו בשמנת
אוי טיפשת חלב..... מתה על האחיות הגאוניות האלה שעובדות לפי הספרים.
אצלנו כשאיילי היה קטן, הייתה לנו אחות מבוגרת מקסימה, היא יצאה לפנסיה וקיבלנו אחות צעירה נורא, באה לי עם רשימת מלאי מה הוא אמור לעשות בגילו ואיך אמור לשקול ....
בשנייה הבנתי שהיא לא רואה ילד ילד היא רואה רשימת "צ'ק ליסט" ... כמובן שהיא הוחלפה - הלכתי למקום אחר.....
לגבי שמן לא שמן... גם איילי גדול בממדיו, כמו אבא שלו... מה את רוצה שאקצר אותו????? כמה שאני נותנת לו ירקות הוא נראה גונזילוני .... 5555555555555 שימשיך להיות מאושר ולגדול. יש גנים, מה לעשות... בפעם הבאה תבדקי עם איזה גנים תתחתני חחחחחחח [
לדעתי צריך לקחת די בערבון מוגבל את כל ההערות בטיפת חלב, הן מרובעות, עובדות לפי עקומות ולא מתייחסות לכל ילד בפני עצמו. מה שחשוב זה לתת לילד מזון בריא ומזין, כל עוד זה מה שהוא אוכל אין מה למדוד אותו או להשוות לעקומות.זאת דעתי.
הילד אוטוטו בו 5 חודשים ואכל רק או פחות מ 120 מה היא חשבה כאילו שאני יוריד ל ל 60 פוסטמהה שחיה בסרט מה אני יגיד האחוזונים האלה נראה לי זה סתם מצאו במה להתעסק..מפגר מי שהמציא את זה