אני מתגעגעת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לנהוראי שלי

18 תגובות
עמוד 1
  • יווו איך אני מכירה את ההרגשה הזו.כשהייתי יוצאת עם בעלי למסעדה אז היינו משאירים את אסתי ויעלי טצל אמא שלי והן כמובן היו נשפכות אז היינו משאירים אותן שם ואז הייתי מקטרת לבעלי איפה הבנות שלי..... עכשיו הן יצאו לחופש מהגן וחמתי רוצה לעזור לי ולקחת את אחת הבנות אליה (היא גרה בת״א ואני בפ״ת) ואני לא יודעת איך אני הולכת לשלוח אותה-אם בכלל

• יו שירוש איך את מצליחה לרגש אותי כול פעם מחדש
  • מאמי אין אין את פשוט מקסימה את אמא משכמך ומעלה וזאת מההכרות הוירטואלית איתך אין הרבה כמוך מאחלת לך שאף פעם אף אחד מילדייך לא ייחסר לך
    תיקחי את זה לצד החיוני שזה כייף פעם ב..
    שהם נשארים לישון אצל הסבא והסבתא למרות שאני מבינה אותך בקטע של לראות את המיטה ריקה אין ספק שזה קשה
    קבלי חיבוק

• כמה שאני מבינה אותך יש לי ילדה 1 בת 6 ועדין לא הגענו למצב שלהשאיר אותה אצל אחרים ולישון בבית.
  • אוי....
    אני מבינה אותך, עוד לא הגעתי למצב הזה....
    אבל, טוב עשית, שישן טוב מאשר להזיז אותו...

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• מקסימה שכמותך!

• ומה אני אגיד...
  • וואו, נילי, אני לא הייתי עומדת בזה... שאפו על הכוחות

• לא מכירה את זה באופן אישי אבל קבלי חיבוק
  • תראי, אני לא אשקר.... יש ימים שאני מתה לקצת שקט... אבל בשניה שהם נוסעים - אני מה זה מרגישה ריקנות
  • שירוש את מדהימה!
    ריגשת אותי...

• איזו אמא מקסימה..

• או-קי

• וואי הדמעות יורדות ריגשת!!!

כן זה באמת קשה
    אבל הילדים שלנו הם החיים שלנו!!!!!
    חולה עליהם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה