בדיקת דם של שקיפות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, עשיתי שקיפות בחמישי שעבר.. ומשום מה לא עשיתי את הבדיקת דם.. זה נורא? פשוט לא מצאתי מתי וחשבתי שיש לי זמן.. ועכשיו אני רואה שעבר כמעט שבוע.. יש לציין שהשקיפות יצאה תקינה ב"ה
9 תגובות
עמוד 1
  • תעשי היום/מחר... הבנתי שעדיף שבוע לפני.. אבל היתה רופאה שאמרה לי לעשות שבוע אחרי....
    זה אמור להשלים להם את התמונה של השקיפות..

איך היה בשקיפות??
    שלי עוד שבועיים
  • הבעיה שהלכתי לרופאה פרטית והיא זרקה את ההפניה שנתתי לה ונראה לי שההפניה לבדיקת דם היתה ביחד עם זה.. אני לא בטוחה כי פשוט אנלא זוכרת אם היתה לזה הפניה בנפרד..
    השקיפות היתה מרגשת מאד מאד.. פשוט אושר לראות את זה .. זה פלא זה חיים שגודלים בתוכך.. בקיצור כל המילים שאני יגיד לא יתארו .. פשוט מחכה כבר לסקירה לראות אותו שוב...
    הביאה לי דיסק ותמונות.. כל יום אני רואה את הדיסק..
  • את מתכוונת לבדיקת דם יום אחרי השקיפות?
    הרופא שלי אמר לי לעשות את בבדיקת דם יום אחרי השקיפות
    אולי אפשר לעשות שבוע אחרי תתייעצי עם הרופא!

• בהפניה שלי היה כתוב שאפשר לעשות גם עד שבוע 13+6.
    תבדקי עם הרופאה, לדעתי יש לך עוד שבוע לעשות (לפי הסרגל שלך...)

• סבבה תודה בנות
  • לא קריטי - שוב: בדיקות סטטיסטיות
  • הי,
    למקרה שאת תקועה בלי הפנייה ואת רוצה לעשות את הבדיקה היום למשל - את יכולה לבדוק במעמדות זר. אפשר פשוט להרים טלפון לסניף הקרוב עליך,חפשי באינטרנט. לחברי מכבי זה באופן פרטי - 200 ש"ח, לכללית פחות (אבל נראה לי צריך הפנייה).
    בכל מקרה, לי אמרו לעשות מקסימום יום למחרת השקיפות, תבדקי את הנושא עם רופא.
    בהצלחה!

• לא נראה לי נורא אם תוותרי עליה.
    אמורים לעשות יום אחרי (48 שעות מקסימום)

את צריכה לעשות עוד 3 שבועות חלבון עוברי, גם זה ייתן לך מידע.

בהריון של אייל לפני 4.6 שנה לא היה בדיקת דם של השקיפות ומה ? הכל בסדר.
    5555555555555

אני בכלל חושבת שיותר מדיי בדיקות יש פה בארץ.

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• רק לי אמר הרופא לעשות את הבדיקת דם ממש באותו יום??

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה