שאלה לפני הפריה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי בספטמבר פגישה ראשונה לפני הטיפול.
    ע"פ מה נקבע הטיפול לפני שאיבה.
    מה האופציות? לכמה זמן?
    מאוד מוטרדת
7 תגובות
עמוד 1
  • ממוש לא בדיוק הבנתי את השאלה, על פי מה נקבע הפרוטוקול? מה הכוונה לכמה זמן?
    אני אגיד לך בינתיים שהטיפול נקבע על פי החלטת הרופא ושיטותיו איזה תרופות לתת. יש 2 סוגים של פרוטוקולים - ארוך וקצר כאשר הקצר הוא כמו בהזרעות והארוך הוא חודש וחצי עד ההפריה עצמה. המינונים לרוב יותר גבוהים כי רוצים לייצר יותר ביציות. אל תדאגי יסבירו לך ההכככלללל, והאמת היא שהתהילך אמנם לא כיף חיים אבל באמת שלא כזה נורא, ואם זה מנחם, אני בהריון מהפריה ראשונה ויש פה עוד מישהי מהפורום שנקלטה מהפריה ראשונה באותו יום איתי...אז זה שווה את זה... שיהיה המון בהצלחה ותרגישי חופשי לשאול. אגב - דווקא עם מינון יותר גבוהה בסבב של ההפריה היו לי הרבה פחות תופעות לוואי :)

• הטיפול נקבע על פי כול הבדיקות שתצתרכו לבצע לפני תחילת הטיפול..כשתבואי לפגישה ראשונה עם הרופא יתנו לך דף ובו איזה 12 בדיקות ולל בדיקות גנטיות ולאיידס כו..גם בדיקת tsh יעשו לך ביום ה 3-4 למחזור (עדיף שתחכי למחזור וביום ה 3-4 תעשי את כול הבדיקות הדם בזריקה אחת)..כמו שג'סי רשמה לך י פרוטוקול ארוך (מה שאני וברת בפעם השישית כבר) שזה זריקות למשך חודש וחצי בערך בהתחלה יתנו לך להזריק סביר הניח דקאפפטיל שהוא מדכא את השחלות ואחרי כמה שבעות אחרי בדיקת דם יתנו לך או גונאל אף או מונוגון או פיורוגון שהם בעצם מגדלים את הזקיקים שמכילים את הבייציות בתוכן..ואז כמובן תבואי כול 4-5 ימים לבדיקות דם ואולט' וכשיראו שהזקיקים הגיעו לגודל 18-21 יקבעו לך מועד לשאיבת הבייציות שמבוצעת לרב ימים ספורים משם ובהרדמה מלאה...אין לך מה להיות מוטרדת נשמה הכול יהיה בסדר ואת תראי שלזריקות את תתרגלי רק תאמיני בעצמך..לי נקלט הריון מהטיפול הראשון וממנו יש לי בת מהממת (היא בתמונה)כיום היא בת 4..ועכשו אני בניסיונות לעוד אחד בעזרת ה'.. שיהיה המון בהצלחה!!!
  • תודה רבה על ההתיחסות קצת הורדתם את הלחץ.
    אני כבר אחרי הבדיקות עשיתי אותם. יש לי את כל הבדיקות הדרושות גם שלי וגם של בעלי. ע"פ הרופאה כרגע הכל תקין.
    מה השלב הבא?
  • היית כבר בבית חולים?

פתחת תיק?
  • הייתי בבית חולים קיבלתי לעשות מלא בדיקות וגם בעלי קיבל לעשות בדיקות וזהו. מה עכשיו?
    ל.ל.א
  • לחזור לבית החולים עם התשובות של כול הבדיקות
    אם הבדיקות בסדר ולא יהיה איזשהו עיכוב
    הם יראו באיזה יום למחזור את ולפי זה יראו מתי אפשר להתחיל את הטיפול
  • גם אני נקלטתי בטיפול הראשון, תתעודדי, יש ניסים בעולם הזה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה