בנות בהריון שני ויותר (שאלת הנקה) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש כאלה שלא הצליחו להניק בראשון והצליחו בשני ובשלישי?????

אני מאוד רוצה,
    את אייל לא הצלחתי.....
    וכולם מסביבי עכשיו גם בטוחים שלא אצליח (חוץ מבעלולי מתוקי שלי...)
    אני מאוד רוצה.....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

6 תגובות
עמוד 1
  • את נהוראי הנקתי צולע
    כמוני כמוך אף אחד לא האמין
    תהל שלי ההוכחה להצלחה

• כשיש כוח רצון אפשר להניק!!!
    אין דבר כזה אין חלב!
    צריך לגרום לייצר אותו!
    ולעזור לתינוק ללמוד לינוק!
    יועצת הנקה כשיש בעיות זה MUST!!!!!
    לא להקשיב לכל המדיחים למיניהם!

אמא שלי היתה אומרת לי: את התאומים הבאים את לא מניקה!
    אמרתי לה שאת התאומים הבאים -היא יולדת!!!!

• בשניהם לא הנקתי. בראשון הנקתי יומיים, בעיקר שאבתי והיה לי דלקת ונאלצתי להפסיק ובשני פשוט לקחתי מראש כדור להפסקת החלב אחרי הלידה מהטראומה של הדלקת..

עכשיו אני מאוד מאוד רוצה להניק ואני אעשה הכל כדי להצליח
  • מסכימה עם שירה!!

עם הראשונה היה לי מלא בעיות, כבר בבית חולים נתנו לי לישון ודחפו לה בקבוק
    פייס: ortal_hori

• אומנם הנקתי גם את הראשון וגם את זה , אבל באיתמר עוד לפני הלידה עשיתי מחקר שלם על הנקה !!! הכי חשוב זה לעשות הכנה ! ממליצה לך אפילו להפגש עם יועצת הנקה לפני הלידה ,לנסות להבין למה לא הצלחת להניק את הראשון ואז אחרי שתלדי תזמיני שוב את אותה היועצת כדי לוודא שהכל מתנהל כשורה ,ועוד משהו ,להתרחק כמו מאש מכל אותן נשמות הטובות שבטוחות שלא תצליחי !!! רק סביבה תומכת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • היי פנין, נראה לי שאני זוכרת אותך מההריון הראשון.. אני את הבת שלי הנקתי הנקה מלאה עד גיל שנה וחודשיים (כשניסיתי לשלב מוצקים לא רצתה..).
    כנראה שבהריון הראשון ויתרת לעצמך בקלות, אם תרצי לא צריכה להיות סיבה שזה לא יילך.
    הקושי קיים בימים הראשונים (כאבים) ובשבועות הראשונים שהתינוק יונק הרבהזמן, אח"כ ההנקות מתקצרות ואפילו אפשר להינות מהן.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה