היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נשמע לי כמו צירי ברקסטון. ככה היה לי בהריון הקודם בחודש השביעי. מה שחשובזה לשתות הרבה.
לא גלי זה לא עובר בשכיבה. גם כשאני נשכבת הבטן מתקשה. אבל שוב, זה ללא כאבים. זה סתם מרגיש כמו לחץ
לדעתי הפתרון הכי טוב זה לאשפז את עצמך באברבנל
יש כמה מדדים אם אני זוכרת לבדוק אם זה מדומה או לא- אם חצי כוס יין אדום מפסיקה את הצירים,אם מפסיק בהליכה,ורמת הכאב. בכל מקרה אם זה מופיע יותר מארבע חמש פעמים בשעה הייתי הולכת לבדוק (ואגב ישיבה מפעילה לחץ על צוואר הרחם בדיוק כמו עמידה,כשיש בעיה בצוואר הרחם בדרך כלל ההנחיה היא לשכב כמה שיותר)
היה לי את זה המון. בעיקר בנהיגה. יו! זה היה כואב... הייתי עוצרת בצד לפעמים... אפילו התלוננתי פה... אבל מה? ילדתי די מוקדם וללא צירים אז יכול להיות שאלו היו הצירים שגרמו את הפתיחה.. אז אני כן הייתי נבדקת. לא לטוס בלחץ, אבל כדאי לבדוק שהכל בסדר. בכל זאת עדיין לא הגיע הזמן
לי האחות הריון אמרה שזה צירונים שהתלוננתי על התקשויות אביבית
התקשות ללא כאב זה ברקסטונים\צירים מדומים. הם לא עושים כלום לכן לא צריך אשפוז באברבנל.
או תנוחה לא נוחה לעובר או צירונים. תשתי, תנוחי ותקשיבי לגוף שלך אם הוא זקוק לפינוק או טיפול מקצועי! (לא באברבנל...
קראתי שוב ולפי דעתי צריך לבדוק. אחות לא יכולה להחליט בלי מוניטור שזה סתם צירונים.... בהריון הראשון שלי בשבוע 28 התלוננתי על אותו הדבר אצל הרופאה.היא מצדה אמרה שאגש יום ראשון(זה היה בחמישי)לא.ס לבדוק שאין התקצרות צוואר רחם. בשל העובדה שהיא שאלה אם זה לא עולה על 4-5 פעמים בשעה,שמתי לב שזה כן ןהגעתי למוקד. ברגע שרופא בדק אותי הוא אמר לי לטוס למיון כי אני בתחילתה של לידה! ברוך השם שהצליחו לעצור את זה אבל אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא הייתי הולכת....עדיף לשמוע שבאת סתם מאשר להצטער...
וואי אבל שושה, מה זה לא בא לי ללכת למיון
וואי שמתי לב עכשיו על התמונה של הילד בסרגל שלי.. מה עובר עליו
מסכימה איתך! יא קרועה!
צוצית את לא צריכה לסוע ישר למיון.אם תראי שזה 4-5 פעמים בשעה(לא ביום)תתקשרי למוקד אחיות.הן יפנו אותך בטח למרכז בריאות האישה שם יעשו לך.מוניטור ויבדקו אם זה רציני או לא. (אל תכחי פינצטה בתיק לידה)
למה פינצטה?
*תשכחי בשביל הגבות
לגבי הכאבי גב אני מכירה, כואב עצם הזנב שזה משתק אותך! וכואב ברגל!
שושוה, יאפ רועה! פנצטה לתינוק! יופי! מה עוד????? אז הייתי צריכה לעשות לבנות שלי לייזר בשבוע הראשון ללידתן?????
חחחחחחחחחחח פינצטה! חזק!! איך לא חשבתי על זה??
אבל מה, אני לפחות מתנחמת בעובדה שיש סיכוי גדול שהדרדס יהיה בלונדיני אז לא יראו