שונאת את העבודה שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש עוד מישהי כמוני שלא יכולה לסבול את מקום העבודה שלה?
    הבוס שלי הוא הבנאדם הכי לא אנושי שיש. כל הזמן צועק עצבני לא רגוע. עליי אישית לא צועק הרבה אבל צועק וצורח על כל השאר ? זה גם יכול להשפיע על עובריקו?
    איכס בנאדם פשןט מגעיל
    הצעות מה לעשות ?
    אני עובדת עם עוד בחורה ככה שלא נעים לי כל הזמן לדפוק אותה לבד ולהוציא ימי מחלה

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • למה שלא תזמי שיחה ותגידי לו שהאווירה לא טובה שהוא צועק וכו'..?
  • תהיה חזקה הוא מתנהג ככה כי אסור לו לפטר אותך בעקבות ההריון... חבל שהוא מתנהג ככה, אבל אל תעשי צעדים דרסטיים. פשוט תתעלמי.
    ואל תבזבזי את הימי מחלה שלך, תשתמשי בהם לקראת סיום ההריון :)
    ליטל
  • בנות....הבוס שלי הוא דוד שלי.....וגם אבא שלי אבל אבא בקושי בעסק
    הוא לא יפטר כי זה משפחה .והוא צועק כי הוא פשוט כזה טיפוס כזה. לדוגמה ניפחו לי בלונים במשרד וכנרא אחד הבלונים הפריע לו לעבור ישר התחיל להתעצבן . אני מנסה להיות רגועה כמה שאפשר.אבל זה לא קל .מההתחלה שבאתי לעבוד פה זה היה מתוך אינטרנס גם של אבא והרבה שלי ...נסענו לירח דבש חודשים ועכשיו עם כל הבדיקות ...בדיקה הכי קטנה אני לוקחת חופש...לאבא כמובן לא אכפת
    אבל איכס דוד שלי מגעיל !
    שרק נהיה בריאות אבל אין ספק שמידי פעם אשאר בבית עם ים של תירוצים ;)

• אוי מאמי ממש חבל לשמוע זה ממש לא כיף להגיע בבוקר ככה....
    את חושבת שתחזרי לשם גם אחרי הלידה?
    למה שלא תדברי על זה עם אבא שלך?

הללוש ודינוש היפים שלי

• אם הבנתי אותך נכון את עובדת בעסק ששייך לאבא שלך ולדוד שלך.

תדברי עם אבא שלך, תגידי לו שידבר עם אח שלו ושירגיע אותו ודחוף, ושאת מבקשת לעבוד בפינה רחוקה יותר מהדוד הבעייתי.

אני אישית לדוד הבעייתי הייתי עושה ריגשי, במיוחד שאת בהריון ויש הורמונים להגיד לו עם חיוך כמובן: משהו כמו תשמע אני אוהבת אותך אבל אני חייבת להיות במקום רגוע בשביל התינוק שלי, בבקשה אל תרים את הקול בסביבתי בגלל שאני ממש ממש רגישה כרגע ולא נעים לי לבכות ליד שאר העובדים.

אני יגיד לך את האמת זאת בעיה לעבוד אצל משפחה. אבל חופשת מחלה אל תבזבזי חכי לסוף ההריון.
    ליטל
  • ליטל...זו בעיה ולא תמיד כיף לעבוד עם משפחה אבל אז לא הייתה ברירה
    ..ברור שלא אחזור לעבוד שם אחרי חופשת הלידה
    אבא שלי דיבר איתו כבר עשרות פעמים זה אופי שלא משתנה
    באמת אעבוד על עניין הרגשי אולי אולי זה יצליח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה