היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני לא מוותרת על הנקה..אמרו לי בפגייה לשאוב כל שלוש שעות כדי לעורר ייצור ואולי בכלל יש.. היא בהתחלה )ממחר( תקבל את החלב דרך הזונדה..ואחרי שבועיים שלושה מהנקה או בקבוק..מעדיפה הנקה.. מה אתן אומרות? היא כזאת מתוקה..נשמה אמיתית..ובלונדינית
21 תגובות
עמוד 1
לא הבנתי מה הדילמה.. תנסי אחרי שבועיים שלושה כמו שאמרו בהנקה ואם זה הולך טוב, תמשיכי, אם קשה לה בגלל שהיא קטנטונת תעברי לבקבוק אבל עם חלב אם כמובן.
אני לא חושבת שכדאי להתעקש מהשד במקרים כאלו שהיא כ"כ קטנה ועדינה.. מה שהכי חשוב שזה החלב שלך! בקבוק או הנקה?! כמובן שהכי טוב מהציצי אבל אם לא מתאפשר אז לא נורא.
אני אומרת ששווה לנסות. לא קל לשאוב שבועיים שלוש, אבל אפשרי.
גם אני עכשיו שאבתי לו חודש פלוס. הוא היה חלש מלינוק.
עכשיו הוא יונק מצטיין, משמין ומשמין :) ואני יכולה לומר שהמאמץ היה שווה
אם שאלת בקשר לשאיבות אז לא הבהרתי את העניין. ברור שבנתיים לשאוב כרגיל כמה שאת יכולה יותר טוב!!
חברה שלי הבן שלה עם לשון קשורה מהלידה ולא הצליח לינוק, בנתיים עד הניתוח היא פשוט שאבה לו ונתנה חלב אם.
בהצלחה יקירה
ממליצה לך למצוא יועצת הנקה שתעזור לך בעניין ההנקה ,יש המון דברים שאפשר לעשות, יש אביזרים לעזור לתינוק פג לא לשכוח את השד וגם לקבל את מה שהוא צריך ,השלמה מיוחד עם צינורית שמחוברת לשד . תחפשי יועצת שמתמחה בפגים ,תשאלי אחיות בפגיה ,הורים בטוח יש כאלה שמכירות
לשאוב לשאוב ולשאוב... שאת שואבת תשתי מלא מים... טיפ שלי שאת שואבת תקחי תמונה של הילדים ותסכלי עליה.. זה עוזר לכמות חלב. תקחי בחשבון שכרגע הכמויות שלה מאוד מאוד קטנות ככה שאת לא חייבת למלא בקבוקים.
אחותי גם שאבה כל הזמן בפגייה ,דרך הזונדה . ובהמשך הניקה ממש מעט והוא לא רצה יותר ציצי רק בקבוק עם חלב שאוב ... ובהמשך גם את זה הפסיקה כשחזרו. הביתה כמעט ולא רצה בכלל את החלב השאוב בינתיים תשאבי ובהמשך תנסי להניק בהצלחה אביבית
ברור שלשאוב, זה בכלל לא נורא, זה פחות כואב מהנקה טרייה לדעתי אח"כ יהיה לכן מספיק זמן ליהנות
תודה בנות קראתי את כולכן.. אני מפחדת ששאיבה לתקופה מסויימת תייבש את החלב.. איפי תודה על הטיפ..
תותי נשמה,
בעלי הביא לי משאבה מיד שרה של ספקטרה ואחותי רוצה לתת לי את המשאבה שלה של מדלה חדשה..מה את אומרת.. תודה על הטיפים
איזו מדלה? יודעת איזה סוג? הספקטרה מעולה!
בוקר טוב.. אני עדייו לא יודעת איזה דגם.. אני שותה המון מים ואוכלת טוב ועדין לא יוצא הרבה בכלל. . הכאבים ממשיכים והם נותנים כאן את הזריקות של הוולטרן..שקצת עוזרות..אהל היא נותנת לי המון כוח .. כל פעם שאני הולכת לפגייה ורואה אותה..עולה לי הדופק..אתמול החזקתי אותה והרגשתי שהלב שלי מתפוצץ..גם מאושר 6גם מכאב על כל מה שעברה..אני יודעת שהיא תגדל והכל יהיה בסדר..אבל בנתיים אומרים לי לדאוב ולזרוק את החלב כי היא עדיין מוזנת מתערובת חלבונים.יכול להיות שמחר היא תתחיל עם החלב שלי דרך זונדה..כל כך מקווה וגם לא יוצא םי הרבה..אני כבר יומיים אחרי...); את המשאבה של ספקטרה בעלי הביא לי מיד שרה ומסתבר שכפתור ההדלקה לא תקין אז שאבתי כמות קטנה אתמול בלילה והיום השתמשת במשאבה מקצועית של מדלה של הבית חולים..
למה לזרוק את החלב??? אסור לפגים לקבל חלב שהיה במקרר? תשאלי! בכל אופן יופי שזו משאבה מקצועית של הבית חולים! ומקווה שתקבלי חדשה של ספקטרה- כי ממש נוח שיש משאבה צמודה! אני יודעת שעדיין יוצא כמעט כלום. את חייבת לשאוב עוד כמה דקות במשך שבוע שבועיים. את תראי פתאום יגיע הרבה חלב בעז"ה! זה לא מגיע ברגע! אחרי האשפוז של הבן שלי נגמר לי החלב. שאבתי אחרי כל הנקה במשך רבע שעה. על ריק!!!! לא יצאה טיפה! אחרי שבוע היה יוצא לי מכל צד 200 מ"ל!!!!!!!!!!!! מאמינה?
חחחחחחחחחחחחחחחח יואו הרגת אותי.. תודה !! באמת עשיתי את מה שאמרת שאבתי על ריק..אחרי שבקושי יצא משני הצדדים.. היא עדיין מוזנת עם החלבונים אז מקווה שמחר אני יוכל לתת לה את החלב השאוב.
יופי! בהצלחה בעז"ה נשמה! ואני יודעת על הרבה מקרים שהצליחו להניק בכאלה משקלים! אז אל תבהלי מאחיות ומכל מה שהן אומרות! אם הורפא יאשר לך-תניקי! ואת יודעת, חשוב שתחזיקי אותה כאשר תוכלי צמוד לגוף שלך בלי בגדים. (לא את ולא היא...
תודה מאמי..אני יעשה הכל בשבילה כפרות עליה..רק שינתקו אותה מכל הדברים כבר.. האחיות גם אמרו לי שיכול להיות שהיא כן תרצה לינוק..ושיש כאלה שנולדו והתחילו אחרי חודשיים לינוק. .מאוד מעודדות..
כן כבר אמרתי פה: אחיות הן עם! אני לא מתייחסת לציניות שלהן! הן בתוך העבודה שלהן שהן לא שמות לב שהן מדברות עם יולדת שילדה לפני שניה וכל ההורמונים שלה בשמים! אל תתיחסי!
אני עם שם בדוי
ברגע שיולדים הגוף יודע לייצר את החלב. נפלאות הבריאה!
אם כואב לך...את יכולה לשים מגן פיטמה של סיליקון של אוונט. מונע מהפיטמה להמתח... מומלץ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!