הכל יוצא החוצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אהובות שלי!!
    אני מקווה בשביל כולנו שהפעם זה ניסיון אחרון לעוד תשעה חודשים!!
    ועכשיו לעיניינו, האמת היא שכתבתי גם בפורום של הרופא סתם לשמוע חוות דעת...
    קצת מביך לדבר על זה, אבל כולנו כאן נשים (נראה לי חח) ואני מאמינה שתבינו
    שאני ובעלי מקיימים יחסים אני מרגישה שמממממש הכל יוצא החוצה!! ממש הכל לא יאומן
    שמעתי הרבה שנכון שצריך זרע בודד אחד להיכנס להריון ומה שיוצא החוצה זה הנוזל והזרעים בפנים אבל יש לי תחושה שזה לא מספיק להגיע ומנש הכל יוצא החוצה וכמות גדולה!
    האם אתן מזדהות איתי?? יש בנות שהרגישו ככה ונקלטו??
    אני ממש אוכלת סרטים מה אנחנו לא עושים טוב ולמה הכל יוצא החוצהההה??
4 תגובות
עמוד 1
  • תרגישי חופשי

תנסו לקיים יחסים שהוא מעלייך ותרימי רגלים ככה התחושה שזה נכנס יותר לבפנים...

קשה לי לתאר לך אבל השיטה הזאת עובדת גם אני הרגשתי בתנוחות אחרות שהכל יוצא וככה ממש פחות יוצא :)

איה
  • זאת בדרך כלל התנוחה, ואני מרימה רגליים ומה לא
    גם משתדלים שהוא לא יצא מהר ואבל איכשהו בכל זאת תמיד יוצא החוצה!
    אני רק רוצה לדעת אם זה נורמאליייי
  • זה נורמאלי, לגמרי.
    זה הטבע, מיליוני זרעים נכנסים לרחם, חלקם יוצאים
    כמו שאמרת - דרוש זרע אחד בודד.
    הכל בסדר

• אחרי שהוא גומר שלא ייצא ישר החוצה שישאר בפנים כמה דקות (דקה שתיים) ואז שימי כרית מתחת לישבן ברוב המקרים זה לא יוצא ישר ואם זה יוצא אחרי 20 דקות בערך זה בסדר

בשורות טובות :))
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה