חוג קפוארה לילד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות הקטנטון שלי בן 4 וחצי והוא רוצה ללכת שנה הבאה לחוג קפוארה. יש לו שני חברים מהגן שהולכים אז הוא רוצה גם (לא יודעת על מה הם מדברים כשהם לבד... על חוגים?)
    לי זה נראה קצת מוקדם אבל אולי בעצם יהיה לו נחמד שם והוא ילמד מיומנויות כמו קורדינאציה וכאלה?

הללוש ודינוש היפים שלי

3 תגובות
עמוד 1
  • האמת שגם אני נורא רוצה לרשום את הגדול שלי לקפוארה... זה נראה לי מוסיף לביטחון עצמי
  • אוי זה נשמע כל כך חמווווווווווד
    טוב בסוף רשמתי אותו לחוג קפוארה בספורטן אצלנו בהוד השרון לשנה הבאה (מתחיל בספטמבר)
    כבר עשינו מנוי משפחתי בסוף אז אולי גם אני אתחיל ללכת לחוגים ובתקווה להוריד קצת מהמשקל העודף שאני עדיין סוחבת מהלידה של הללי...
    בא לי זומבה!
  • אין מוקדם מידי לספורט!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה