אני בלחץ ,מרגישה כאילו יש לי סלע ענקית על הלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני צריכה למצוא מסגרת לאיתי ,חוזרת ללמוד לחצי שנה אחרונה !
    ידעתי שיהיה לא קל !
    שצריך למצוא מישהו שסומכים עליו ,לא יכולה להרשות לעצמי מטפלת 1 על 1 -אין לי 5000 ש"ח פנויים ,מחפשת לו מיני משפחתון של 2-3 תינוקות עד 5 ,מקסימום שאני יכולה להוציא על זה אני חושבת זה 3000-3500 נכון שהוא לא יהיה הרבה שעות במשפתחתון רק עד 14-14:30 אבל עדיין ...הוא יהיה כולה בן חודשיים ! תינוקי קטן שעדיין יונק שיחייך למטפלת לא לאמא
13 תגובות
עמוד 1
  • אין איזו סבתא פנויה????

• איפה את גרה?
  • מאיפה את ?

• לי אין הורים בארץ וחמותי עובדת
    אבל קצת נרגעתי , יש איזו בחורה מקסימה שמטפלת בבן שלה וביררתי אצלה לגבי עוד תינוק . יש לציין שאני מכירה אותה קצת ואמא שלה גם אחות בקופת חולים מול הבית שלי ,היא רוצה 3300 עד 14:30 אצלינו באיזור זה המחיר בערך ,במשך השנה היא תצרף עוד תינוק אולי . אבל איתה אפשר יהיה להתגמש אני מניחה ... היא גם ממש בראש שלי ...

• ב"ה
  • אצלינו משפחתון של 5-6 ילדים 2700 הכי זול שמצאתי אבל זה יותר מידי ילדים לגילו ,זה מתחיל מ3000 ל3 ,כרגע יש לה רק את הבן שלה וזה יוצא כמו מטפלת ל2 שהמחיר הוא בערך 3500 אצלינו באיזור למטפלת ל2 תינוקות ,ברור שאנחנו עוד נדבר על המחיר ויש מצב שהיא תוריד עוד ...נראה מה בעלי יגיד על המחיר ,הוא גם מסוגל להתמקח (ככה כותבים? )
  • וחוץ מזה זה ממש תינוקי שזקוק להמון טיפול
  • מה אגיד לך?

• כן מותק- כתבת נכון

• מאמי
    אנחנו כל הזמן עושים החלטות מושכלות כאלה ויעשו לנו ולילדים עתיד טוב יותר
    אני שמחה שמצאת מישהי עם רק 2 ילדים
    יש המון שמכניסות בגיל 3 חודשים זה לא כזה הבדל

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• מבינה אותך כל כך

• בעלי אמר שזה יקר לחצי יום ול3 תינוקות בעתיד ,ואנחנו מוכנים לשלם בערך 2900 ,אולי היא תלך לקראתינו יותר ואם לא נמצא מישהי אחרת . אני צריכה לדבר איתה ,כי המחיר שהיא אמרה היה על הדרך כזה ,לא משהו שישבנו ממש ודיברנו ...נראה מה יהיה אני חייבת לסגור בקרוב כי כבר ממש מלחיץ אותי כל המצב הזה ,לא רוצה להתקע בלי כשאני כבר צריכה לחזור ללימודים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה