כאבים באגן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בננות,
    אני אמנם רק בתחילת הדרך... אבל בשבוע האחרון יש לי קצת כאבים באגן, במיוחד כשאני קמה מישיבה ומתחילה ללכת, או מתכופפת.
    בבוקר לא כואב כלום, אבל כבר אחרי הנסיעה לעבודה ( 40 דק' בישיבה) זה מתחיל
11 תגובות
עמוד 1
  • תופעה מוכרת.
    הרחם דוחף חמודההההההההה
  • גם לי!

• הבנתי... טוב נו, לפחות זה נורמלי, חצי נחמה.....
    שמעתי סיפורים מפחידים על שתי חברות של חברות, שהיו להן כאבים כ"כ חזקים באגן, שנבעו מחיכוך עצמות או משהו, שזה די השבית אותן... לא עלינו.

שנשני, תחזיקי מעמד... בטח כשזה הריון אחרי ניתוחים זה ליגה אחרת מבחינת כאבים
  • אוי כמה שזה מוכר לי!

אני סובלת מזה בטירוף
  • לי כואב בלילה שאני שוכבת במיטה, מהכאבים החזקים שיש לי בעצם הזנב, אני לא יכולה לשכב על הגב חייבת על הצד! שאני יושבת הכל סבבה, אבל לשכב ווואוו.

גם אתן?

ליטל
  • את עוד תתגעגעי לכאבים האלו
  • וווווואייייייי!!!!!
    אם אני לא יוכל לשבת איך אני יעבוד??

כל היום אני יושבת במשרד!!! (ואני אומרת כל היום אני מתכוונת מ- 9:00-20:00)

ליטל
  • ליטל, מוכר והצעה של מומחית
  • כתבתי לי בפתק מה לעשות, אם זה יתחיל לכאוב לי אני יעשה בדיוק מה שאת אמרת.

יש לי תופעת לווי מההריון ממש נפלאה - אין אותה להרבה בנות וזה מה שהופך אותי למיוחדת
  • מוכר ביותר.
    בכל ההריונות סבלתי מזה אבל בהריון הזה הכי קשה לי. אם אני קמה באמצע הלילה לשירותים או לאגם אני ממש צולעת. כואב לי גם להתהפך במיטה מצד לצד
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • צוצית, הרגת אותי!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה