זה אפשרי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הלכנו אני,בעלי,אסתי ויעלי לקנות להן נעלי צעד ראשון.
    יעלי מידה 19 ואסתוש מידה 20.
    יש דגם של נעל שאני רוצה ואין אותה בכל מקום...עכשיו התקשרתי לחנות מסויימת והוא אמר לי שיש את הדגם הזה...

חמתי לקחה את הבנות אליה קצת כדי שלי יהיה לי קל יותר ושאנוח. אם אני אלך להביא להן את הנעלים באלה במידה הזאת בלי לקחת את הבנות איתי זה יהיה נורא? מקסימום אניא וכל להחליף את המידה,לא?
    (ד"א הנעל שהן מדדו אתמול זה לא הדגם שאני רציתי ככה שיכול להיות הבדל במידה?)

12 תגובות
עמוד 1
  • כן יכול להיות הבדל במידה, אבל אם זו נעל מיוחדת ועד שמצאת אותה, אני הייתי קונה ומודדת להן בבית, מקסימום תקחי זיכוי או תקני נעל אחרת שגם ככה את מתכוונת לקנות
  • יש חברות שיש הבדל לא רק במידה אלא גם ברוחב הנעל.
    רצוי לקחת את הילד. זה ממש קשה .אני יודעת....

• אין לי בעיה לקחת את הבנות איתי. פשוט זה דגם שאני רוצה ולא היה בכל חנות... ומחר אני הולכת איתן לבריכה... ואני רוצה לקנות להן את זה בקרוב כי אנחנו עושים בריתה לתהילה ביום שלישי הבא ואני רוצה שהן יסתגלו לזה כבר..

אני קונה להן של חברת פפאיה...
    זה מה שאני רוצה:
    http://www.step-one.co.il/index.php?dir=site&page=catalog&op=item&cs=3666&langpage=heb&category=3001

רציתי גם את זה אבל אין:
    http://www.step-one.co.il/index.php?dir=site&page=catalog&op=item&cs=3681&langpage=heb&category=3001

• דגם מאוד יפה. רציתי אותו לקטנה שלי אבל היה עליה ענק!!! היה רחב נורא!
    והקטן יותר היה ממש קטן.
    בהצלחה!
  • בגיל כזה...ועכשיו קיץ....אני אישית לא הייתי קונה צעד ראשון.
    מלא כסף.... ועוד חודש, חודשיים את צריכה נעל כבר עונת מעבר....

יש חנויות עודפים שמוחרים נעליים של מותג כמו פומה, נייק ועוד ב פחות מ 100.

עכשיו תני להן ללכת יחפות !!!!!!!

• גם אני בעד לתת להן ללכת יחפות.
    עם התאומים חיכיתי לפחות 4 חודשים.
    קניתי נעליים לקטנה רק כי התחילה ללכת בחורף והיה קפוא בבית ובמעון!
  • האמת שגם חמתי אמרה לי לחכות עם זה...אבל יש לנו עוד חודש וחצי חודשיים עד שאולי יתחיל להיות מזג האויר קריר ועד אז הן ילכו יחפות? ועכשיו נראה חי המחירים לא הכי יקרים כי סוף עונה,לא? למשל אתמול ראינו סנדל ב150 ש"ח

• אני גם בעד לתת ללכת יחפים.
    אבל רק בבית......
    ומה ברחוב???????לשבת סגורים בעגלה כי אין נעליים????
    ומה בבית של אחרים שלא בטוח שהרצפה נקיה מכול דבר....
    אני כן הייתי קונה להן את הנעלים ציד ראשון של פפאיה..אגב זו הנעל צעד ראשון שיש להם גם לחורף...בחורף שמים גרביונים!!!!!!
    זה לא סנדל....
    אמת,הנעליים יקרות ולתאומות זה פי 2 אבל אני בעד טוב ואיכותי!!!
    מניסיון האיכותי נשאר יותר זמן וששוה את המחיר.
    אני קניתי ליאירוש אותם
  • אני נתתי למיכל ללכת יחפה בבית !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    וקניתי לה סנדל לא של צעד ראשון אבל המראה כן....סגור, שומר על האצבעות....... כל העקב סגור... וזה היה כדי ללכת ברחוב.
    הרי רוב הזמן זה בבת !!!!!!!!

אפילו כאשר התחילה ללכת וזה היה חורף , ברחוב הלכה ממש כמה צעדים....עם 2 זוגות גרביים !!!!!!!!!!!!

• עד שתגיע עונת מעבר, כבר תקני להם נעלי ספורט.... גם לא צעד ראשון !

• אני חושבת שתקני להם. מה הם יעשו בבריתה ילכו יחפות? זה לא לענין.
    שבבית ילכו יחפות
    חוץ מזה כתבתי גם בשרשור הקודם. את תראי שתוך שלושה חודשים הנעל כבר קטנה וגם ככה תצטרכי לקנות נעל סגורה לחורף.
    דרך אגב גם תמיד קונים מידה יותר גם בחנות יגידו לך.
    וגם היתי ממליצה לקחת אותן איתך חבל שאחרי זה לא יהיה להם טוב.
    אה ובשעה טובה כמובן! שילכו רק בדרכים טובות
  • בבית אני אתן להן ללכת יחפות. ברור. זה לבחוץ.. לפעמים הן רוצות לרדת מהעגלה אבל הן לא יכולות כי אין להן נעלים וכמו שETD אמרה: מה הן יעשו בבית שהרצפה לא כ״כ נקיה? זה לא נעים לי שילכו יחפות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה