איך עושים את זה?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום לראשונה יצאתי עם שלושתם לפיזור בגנים. למנדי היה לי תור לרופא אח"כ.

וואי!!! סיוטטטט!!

הגענו עם אברמי, הייתי צריכה להוריד את כולם כדי להביא אותו למבנה, העמסנו חזרה, הגענו לגן של חני, ירדתי עם מנדי ואיתה, הבאתי אותה, וחזרתי לקשור את מנדי האומלל שהתעורר משנתו פעמיים כדי לרדת עם אח/אחות שלו לגן

איך אתן עושות את זה??

ואיך אני אעשה את זה כשאחזור לעבוד, ב7 בבוקר, עם לחץ של זמן????

טיפים???

רציתי לבקש מאיזו אמא שתשגיח במכונית עליהם כשאני מורידה את אברמי אבל לא הייתה בדיוק אף אמא, ומיהרתי לתור שלנו

3 תגובות
עמוד 1
  • לא פשוט! בלשון המעטה...
    יש מצב לשכור נערה שתיסע איתך את המסלול כדי שלא תצטרכי כל פעם להוציא את כולם מהרכב?
    בהצלחה!

• קשה.....אין אפשרות שבעלך יעזור בפיזור?
  • לא פשוט למצוא אחת כזו. ולהיות תלויה בה. זה נראה לי יוסיף לי כאב ראש- להיות בלחץ אם היא מאחרת וכו.. אובל אולי זה רעיון שכדאי לחשוב עליו!
    ובעלי מתחיל אפילו יותר מוקדם ממני

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה