שלום ד"ר,
אני זקוקה לעזרתך הדחופה...
בתאריך 27.06.13 קיבלתי את הווסת האחרונה שלי,המחזור שלי סדיר בדרך כלל ונע בין 26-30 יום.
אני נשואה ונתונה תחת לחץ רב מצד בעלי להביא ילדים כאשר אני מנסה להסביר לו שאני לא מוכנה נפשית אך אין הבנה מצידו,הוא מטיח בי האשמות וגורם לי לתסכול וצער רב שאינני מסוגלת לשאת זאת עוד,אין לי עוד ילדים ומכיוון שהזוגיות שלנו רעועה,התפתיתי ונסחפתי לזרועות אדם אחר שעזר לי למצוא מקום רגוע ושליו בחיי המלאים בחרדות ובכאב,אם זאת ו מכיוון שאני כבר עייפתי מויכוחים נכנעתי לקיום יחסים עם בעלי ללא כל אמצעים בין התאריך 12-13 ליולי בין שישי לשבת בשעה 01:00 לפנות בוקר...וביום ראשון בשעה 15:30 הייתי עם אותו הזר...
בשעה 21:20 ,ביום ראשון,נטלתי את גלולת הפוסטינור כשטרם עברו 72 שעות מקיום יחסי המין עם בעלי והן עם הזר.אך,בכל זאת הריתי...וכיום אני בשבוע ה6 בידיוק...ואינני יודעת בודאות את תאריך ההתעברות...לפי המחשבונים של הביוץ כאן באתר,נאמר לי שהימים הפורים החלו לי ב07.07 יום ראשון,הביוץ היה ב11.07 וסוף התקופה הפוריה הייתה ב13.07,יום שבת...השאלה שלי,האם ניתן לדעת בוודאות את תאריך ההתעברות? האם זה מבעלי,או לא? אני נמצאת במצוקה נפשית רבה וכבר קבעתי תור לוועדה להפסקת הריון,אך זה הורג אותי...אני גם מאובחנת כאישה בעלת שחלות פוליציסטיות...שכן הדבר הזה עוד יותר מפחיד אותי בחשיבה על העתיד...
אתמול,ביצעתי אולטראסואנד ונאמר לי שגיל ההריון לפי האולטראסאונד הוא 5 שבועות...
אני זקוקה לעזרה דחופה,שכן אינני עומדת יותר במעמסה הנפשית הזו ואני מרגישה שאני קורסת...הועדה נקבעה לי ליום שלישי הקרוב...
אנא,עיזרו לי בבקשה...בהקדם ההאפשרי..