היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאי שלי כבר הולכת בערך חודש הלכתי אתמול לגלי לקנות לה נעליים המוכר אמר שלא כדאי לקנות לה סנדלים של צעד ראשון כי כבר נגמר הקיץ וכדאי לקחת לה נעל סגורה של צעד ראשון כי אם אני אקנה לה עכשיו סנדל אז עוד חודש אני אצטרך לקנות לה נעל סגורה הבעיה היא הפרש המחירים הסנדלים ב 100 שח והצעד ראשון הסגורות ב 250 שח מה כדאי לעשות אנחנו קצת לחוצים עכשיו בכסף אז לא בא לי להוציא פעמיים וחוץ מזה שלא חשבתי להוציא 250 שח על נעלים
11 תגובות
עמוד 1
אני כן הייתי קונה סנדל יש עוד זמן עד סוף הקיץ ומקסימום כשיתחיל להיות קריר תוכלי לשים גרביים או גרביון תחשבי שעוד מעט החגים ובטוח תרצי לחדש לה חדשות אני הייתי קונה סנדל ב100 ומחכה לנעל סגורה עד החגים "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
אני כן הייתי קונה סנדל יש עוד זמן עד סוף הקיץ ומקסימום כשיתחיל להיות קריר תוכלי לשים גרביים או גרביון תחשבי שעוד מעט החגים ובטוח תרצי לחדש לה חדשות אני הייתי קונה סנדל ב100 ומחכה לנעל סגורה עד החגים "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
לצעד ראשון יש סוליה רכה ויש סנדלים יפות סגורות שיכולות לשמש אותם יופי עד הגשם הראשון.
כמו אלו למשל בקטלוג, האחרונות למטה פייס: ortal_hori
אני חושבת שיש לנו קיץ ארוך אז אני בעד סנדל אבל- יש סנדל שהוא סגור מקדימה איפה שהאצבעות. אז אני בעד כזה. ואז כשמתקרר באמת אפשר לשים גרביים כמו שרשמו.
היא עוד תתקע בכל מיני דברים בחוץ, תשתפשף עם הרגליים, אז לא כדאי לחשוף את האצבעות עם סנדל פתוח. גם יכולים להכנס יותר כל מיני קוצים ואבנים עם פתוח...
אני קניתי בזמנו ליאירוש וזה היה בתחילת הקיץ את הדגמים צעד ראשון של פפאיה- ואני מרוצה מאוד!!!!!!!!!! הם חצי סגורים חצי פתוחים ככה שבתחילת החורף נשים לו גרביים וזה יגן .. לתקופה עכשיו אני הייתי קונה אותם בשום פנים ואופן לא נעליים סגורות. אני בעד פפאיה/אלפנט.זה באמת קצת יקר אבל שווה את המחיר ...ולכן אני בעד לקנות לתקופה.....
אני בעד כמה שאפשר יחפים ואז נעל סגורה...
חחח מצחיקות איזה דברים אנחנו עושים ב 1 בלילה תגידו עוד שאלה מדדו למאי את הרגל והיא מידה בין 21 ל 22 זה נקרא גדול?