עזרה דחוף- בת 3.5 חודשים לא מוכנה לאכול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    בתי בת 3.5 חודשים (סובלת מריפלוקוס) מקבלת באופן קבוע תמ"ל אינפמיל.
    הפליטות ממשיכות אך היא מעלה במשקל.
    עד לפני מספר ימים הייתה אוכלת בכל ארוחה בין 120-150 ואוכלת כל 4-5 שעות.
    ובלילה הייתה הולכת לישון וישנה 8 שעות (מ-19 עד 3 לפנות בוקר ב-3 בבוקר מקבלת בקבוק נוסף וחוזרת לישון עד 8-9)
    מסיבה לא ידועה בימים האחרונים אינה מכונה לאכול יותר מ-70-80 (וגם את זה היא פולטת באופן חלקי)
    ביום היא אינה מצליחה לישון יותר מ-45 דק' רצוף ובלילה השינה נותרה כשהייתה.
    היא אינה נינוחה ומראה סימני רעב אך ברגע שמקרבים את הבקבוק לפיה מתחילות צרחות.

אציין שאני חושדת שאולי יוצאות שיניים בגלל ריור בכמות מוגברת ודחיפת ידיים לפה אבל אני לא בטוחה כי הבנתי שזו תופעה מאוד טבעית לגיל הזה. בדקתי גם עניין של חום, אין חום והיציאות תקינות.
    אנא עזרתכם בדחיפות.
    תודה מראש,
    קרן
3 תגובות
עמוד 1
  • היא מתנהגת רגיל?

ילדים הרבה פעמים עוברים ימים שלא בא להם לאכול
    בעקרון סומכים אליהם כי הם באמת יודעים אם הם רעבים או לא...

יכול להיות שהבעייה בפטמה? מתי החלפת פטמה לאחרונה? איזו פטמה זו?

• יכול להיות שהרלוקס החמיר ויש לה צרבות או משהו פנימי אחר.

זה נשמע קשור לקיבה - הייתי הולכת לבדיקה אצל הרופאת ילדים.

יכול להיות שהיא תצטרך טיפול תרופתי, יכול להיות שיש פה וטלפיים, גרון, פצעים בפה.

בקיצור רופא
    פייס: ortal_hori

• את יכולה לברר אם זה שיניים או לא- לא לחמם לה את האוכל, להביא לה אותו פושר .
    להביא לה נשכן שהיה במקרר . להביא לה לפה לראות אם היא אוהבת את זה, אם היא תנגס בזה או תאהב למצוץ את זה כי זה קר.
    כששינים מפריעות זה מה שאוהבים לעשות- לאכול קר ולכרסם ולגרד את החניכיים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה