אני סתם אוכלת סרטים? פרנואידית? תגידו לי אתן?!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בהריון אם אוריה הייתי מאושפזת כמה פעמים
    בשבוע 8 התחילו דימום, נתנו לי נרות לנרתיק למדך חודש פעמיים ביום להחזקת הריון.קיבלתי שמירת הריון
    היו לי צירים מוקדמים והייתי מאושפזת כמה פעמים, שיחרור אחרי כמה ימים הביתה שמירת הריון וכעבור כמה ימים עוד פעם אשפוזים
    הייתי מיובשת קיבלתי אינפוזיה
    ירידת מים בשבוע 33 אשפזו אותי
    בשבוע 34 ילדתי במשקל 2.190התפללתי למשוך עוד קצת עוד שבוע ועוד שבוע כנראה שהנסיכה שלי רצתה לצאת..
    בהריון הזה היו לי דימום קטן בשבוע 9 טסתי למיון הרופא אמר שהכל תקין. לא נתנו לי נרות ולא כלום
    יש לי מדי פעם כאבי בטן והתנועות שלה מאוד חלשות
    רק אם אני שמה יד על בטן ושוכבת על צד שמואל אז אני מרגישה ממש חלש בעיטה אחת או שניים וזה מפסיק.
    ואז אני מתחילה לאכול סרטים ולמה אני לא מרגישה אותה ואם אניי כן מרגישה אז למה חלש בקושי מורגש.
    רוב היום אני יותר בפעולה
    ניקיונות, טיפול בילדה וכו״״״, מקפידה לשתות , לנוח בין לבין
    וכל כאב, אם לא מרגישה תנועות בקיצור ממש כל דבר אני אוכלת סרטים!
    היום למשל הרגשתי תנועה ממש חלשה וזה היה בבוקר כמה שניות וזהו ומאז לא הרגשתי בכלל
    זה תקין?
    האם אני פרנואידית? רק אני כזאת?
    מפחדת שהסיפור יחזור על עצמו!
    מתפללת שלא!
    האם כל הריון זה שונה? ואין קשר בין ראשון לשני?

8 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי הבלתי מקצועית בגלל ההיסטוריה את צריכה לקבל נרות......

• מסכימה עם גולי
    פייס: ortal_hori

• אני לא בטחה שבשבוע הזה יתנו לי נרות
    הרי נתנו לי נרות בהריון קודם בשבוע 8 וזה היה במיון ( לא רופא נשים)

• לי נתנו נרות בשבוע שלך ועד לשבוע 36. אז זה כן אפשרי. והרופא נתן לי את זה.

וכל הריון הוא שונה. מתוך השלושה רק באמצעי הייתי בשמירה.

אבל כן צריך להיות עירניים כי לפעמים יש נטיה לסיכון.

מסכימה כמובן עם גולי לגבי חיזוק הרחם. אני יודעת שאחרי לידה מוקדמת האישה מוגדרת בסיכון גבוה יותר מנשים אחרות ללידה מוקדמת חוזרת.

אבל לא להיות בלחץ ובהיסטריה. זה גם משפיע לא טוב.

• יש לי רופא נשים עוד שבוע..
    אני אשאל אותו!
    תודה

• אני חושבת שאת מודאגת בגלל מה שהיה וזה הכי מובן בעולם! מצד שני יש משהו בזה, ואני חושבת שכדאי לעקוב אחרייך מקרוב יותר.
    אין לי דעה מקצועית עבורך רק אישית- בייחוד בתחום הזה של הריון, תקשיבי לאינטואיציות שלך. אותי זה הוביל עד כה לאן שרציתי גם אם זה לא תאם את דעת הרופאים
  • כל עוד את מרגישה תנועות הכל בסדר!
    אם לא תרגישי כמה שעות תשכבי על צד שמאל ותאכלי, ואם עדיין לא מרגישה תנועות תהיי פרנואידית ותסעי למיון
  • אני חושבת שהכל בסדר כל עוד את מרגישה תנועות...(גם אם זה בקטנה)
    לגבי ההריון - לפי אמא שלי ולפי חמתי הן אמרו לי שכל הריון היה שונה לגמרי

בהצלחה מותק.... שימשיך קל ותקין

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה