יש בה כדי לעשות לי ספין ענקי בלב..
מ5 בבוקר אני נכנסת אליה ויוצאת מהפגייה לא יודעת כבר כמה פעמים הייתי שם..הכאבים הנוראיים של הקיסרי מרגישה אותם כל פעם מחדש..מזל שיש משככי כאבים.

..
עשיתי הזמנה של ספר פנחס של הרפואה מהמרכז לקבלה שלחו לי עוד היום ובפגייה האחות עטפה לי ושמה מתחת למזרן שלה..
מהבוקר היא הייתה עם כיסוי על העיניים בגלל שהייתה לה צהבת והאור מפריע..וכל פעם שהייתי באה לשם הייתי יוצאת עם דמעות. .כבר התביישתי ללכת ככה אז הייתי נרגעת וחוזרת לחדר..נכון שזה גם הורמונים אבל בפעם לפני האחרונה שהייתי שם היום בדיוק שאני יוצאת כולי פשוט עצבות מהמראה הזה אני רואה תינוק שנולד 600 או 700 גרם..פיצפון..וזה כבר הרס אותי לגמרי..שהה' יתן גם לו רפואה שלמה ושיהיה מבורך!!!
אחרי זה עם כל הבלאגן של היום נכנסתי להתקלח..מקלחת שבאמת עזרה לי..כאילו הורידה ממני את כל העצב הזה שנדבק ללב..יצאתי חדשה רגועה ואימא שלי הייתה כאן עם הילדים..
התעודדתי..ואחרי שהם הלכו ציפתה לי הפתעה באריזה קטנה..אני באה לחדר עם ספר הזוהר הקטן ורואה את הבובה הבלונדה ישנה על הבטן בלי הכיסוי הזה על העיניים..פותחת את החלונות בצדדיםוישר מתחילה ללטף אותה בעדינות..ומה שפשוט העיף אותי היה שהיא פתחה את העיניים הקטנות האלה..הרימה את הגבות לנעלה והסתכלה עליי.
התחילה טיפה לבכות עם בכי שבקושי שומעים אותו..התחלתי לדבר אליה ..
"אימא פה!!חיים שלי הנה אני" והיא מסתכלת עם 2 הפרוג'קטורים האלה שהדליקו לי את הלב והנשמה..
חפרתי..כל כך חפרתי לכן..אבל אני ככ אוהבת אותה..
הרגשתי כמו קונפטי שמושכים אותו ואז הכל פשוט מתפרץ בשמחה ענקית..
אין יותר מדהים מהחיים האלה..כמה כוח זה נותן.