כמה כוח.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש בה כדי לעשות לי ספין ענקי בלב..
    מ5 בבוקר אני נכנסת אליה ויוצאת מהפגייה לא יודעת כבר כמה פעמים הייתי שם..הכאבים הנוראיים של הקיסרי מרגישה אותם כל פעם מחדש..מזל שיש משככי כאבים...
    עשיתי הזמנה של ספר פנחס של הרפואה מהמרכז לקבלה שלחו לי עוד היום ובפגייה האחות עטפה לי ושמה מתחת למזרן שלה..
    מהבוקר היא הייתה עם כיסוי על העיניים בגלל שהייתה לה צהבת והאור מפריע..וכל פעם שהייתי באה לשם הייתי יוצאת עם דמעות. .כבר התביישתי ללכת ככה אז הייתי נרגעת וחוזרת לחדר..נכון שזה גם הורמונים אבל בפעם לפני האחרונה שהייתי שם היום בדיוק שאני יוצאת כולי פשוט עצבות מהמראה הזה אני רואה תינוק שנולד 600 או 700 גרם..פיצפון..וזה כבר הרס אותי לגמרי..שהה' יתן גם לו רפואה שלמה ושיהיה מבורך!!!
    אחרי זה עם כל הבלאגן של היום נכנסתי להתקלח..מקלחת שבאמת עזרה לי..כאילו הורידה ממני את כל העצב הזה שנדבק ללב..יצאתי חדשה רגועה ואימא שלי הייתה כאן עם הילדים..
    התעודדתי..ואחרי שהם הלכו ציפתה לי הפתעה באריזה קטנה..אני באה לחדר עם ספר הזוהר הקטן ורואה את הבובה הבלונדה ישנה על הבטן בלי הכיסוי הזה על העיניים..פותחת את החלונות בצדדיםוישר מתחילה ללטף אותה בעדינות..ומה שפשוט העיף אותי היה שהיא פתחה את העיניים הקטנות האלה..הרימה את הגבות לנעלה והסתכלה עליי.
    התחילה טיפה לבכות עם בכי שבקושי שומעים אותו..התחלתי לדבר אליה ..
    "אימא פה!!חיים שלי הנה אני" והיא מסתכלת עם 2 הפרוג'קטורים האלה שהדליקו לי את הלב והנשמה..
    חפרתי..כל כך חפרתי לכן..אבל אני ככ אוהבת אותה..
    הרגשתי כמו קונפטי שמושכים אותו ואז הכל פשוט מתפרץ בשמחה ענקית..
    אין יותר מדהים מהחיים האלה..כמה כוח זה נותן.

17 תגובות
עמוד 1
  • כמה ריגשת אותי... כיף לשמוע את כל האהבה הזו..
    מאחלת לך לצאת בהקדם האפשרי עם הבובה על הידיים בלב שמח!!
  • תודה יפתי
    אני מרגיש ה שיש לי עוד ככ הרבה למה לצפות לגדילה שלה..לכל התהליך הזה. זה מרגש אותי..למרות הכל.
  • הזדהיתי עם כל מילה!!!! במיוחד עם הקטע של הכיסוי על העיניים. גם אני כמעט בכיתי כשראיתי אותו ככה...... אבל אז הסבירו לי שזה לטובתו כדי שהעיניים לא ייפגעו וראיתי שזה לא כ"כ מזיז לו כי גם ככה הוא ישן רוב היום, גם מהחולשה..

מדהימה ומרגשת את!!!!

תזכי לגדל אותה באושר ואהבה אין קץ!!
    ושתתחזק ותצא מהפגייה מאוששת ובריאה בעז"ה!!

• תודה מתוקה שלי..תזכי גם את לגדל אותם בנחת ושמחה..וכן הכיסוי הזה היום שבר אותי..
    אני יעבור הכל בעזרת ה ..

• מרגשת את ... מרגיש כאילו נמצאת איתך שם עם התיאור ...
    הקטנטונת הזאת עוד תעשה לך בית ספר אביבית
  • תותי יקרה
    מאז שהכל התחיל את פשוט הגעת לי ללב
    כל היום אני מספרת עלייך לבן זוגי
    בלי שאני בכלל מכירה אותך
    את מרגשת ונשמעת לי גיבורה מהסרטים
    כל כך חזקה ומדהימה
    מאחלת לך שתגדל ותצמח מהר ותצא לתוך ידיים אוהבות של הוריה בזמן הנכון
    חזקה ובריאה בעזרת השם
    ואני רוצה פשוט לשבח את העבודה המדהימה שעושים בפגייה
    ממש עבודת קודש
    שולחת חיזוקים לכל התינוקות שם!!!!!

• אביבית תודה יפה שלי.. אני חמאה מומסת לידה...אין מילה אחרת..
    ישראלית..כמה שאת צודקת הם באמת עושים כאן עבודת קודש. .מלים בכל תינוק בכפפות של משי..וכל דבר מרגיעים ונותנים תשובה..אנשים מיוחדים וחזקים יכולים לעבוד בחדר העדין הזה..תודה לך יקירה.גם אני חושבת עליכן ומנסה להוציא קצת מהלב.
    אביבית איך את מרגישה. .?
  • וואו הרגת אותי
  • וואי. איזה חמודה שאת!

• Eski..
    שנשני תודה לך מתוקה שלי..אני מתארת לעצמי איך היית למרות לידה טראומטית והנה בעצמך את אומרת כמה כוח היה לך וכמה חוזק הם נותנים .
  • ואו תותי ריגשת אותי ממש!!
    כולי דמעות .. מרגישה שאני שם איתך
  • וואווו עשית לי צמרמורת ודמעות בעיינים

אני זוכרת שהאמצעית שלי היתה מאושפזת שם, עם תינוקות גוזלים בקושי שקית חלב

זה היה מצמרר כשההורים היו מתבשרים שהם משתחררים
    פייס: ortal_hori

• פירקת אותי עכשיו
  • וואווו....
    כל כך ריגשת אותי! אני קוראת ויורדות לי דמעות

• וואי כמה ריגשת אותי!!
  • תודה איזה מדהימות אתן..כל אחת בפני עצמה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה