לא נרדמת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.....
    לא נכנסתי לפה כבר כמה ימים.. האמת כי הייתי יותר מידי מבואסת ולא רציתי להעכיר את האווירה למרות שזה די דבילי כי זה לא שכולן פה מרגישות ההפך ממני
2 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי
    אני כלכך מבינה לליבך.. מחר יש לי מעקב ואני לא נרדמת (עכשיו 3:30 לפנות בוקר!!!!)
    לגביי החששות שלך.. זה כלכך טבעי.. תמיד מלחיץ להתחיל משהו חדש.. כל שינוי כל משהו לא מוכר, מעלה את הדופק!
    כשאני היתי צריכה להזריק פעם ראשונה בחודש שעבר אני ממש נכנסצי להתקף של היסטרייה בהדרכה אצל האחות.... פחדתי פחד מוות מלהזריק לעצמי.. ולא יכלתי להסתמך על בעלי כי הוא עובד במשמרות. חצי שעה ניסינו אני והאחות ופשוט לא הייתי מסוגלת. בסוף , הצלחתי כמובן והיום אני כבר מזריקה לעצמי פעמיים ביום . בבוקר פיוריגון ובערב אורגלוטרן (חודש שעבר הזרקתי גונאל והוא דרך אגב קצת יותר ידידותי. לדעתי.)
    והנחמה היא שזה באמת עוזר ומקדם את התהליך ואת החלום.
    זה באמת באמת לא כואב.... והאמת שכבר התרגלתי לשגרה של זה..
    מאחלת לך המון הצלחה והמון שעות שינה ושלווה..

נשיקות ולילה טוב

ליטלילי

• היי...
    תמיד יש חששות ...
    כול פעם מההתחלה כול טיפול שוב עולות השאלות והמחשבות ..
    אל תדאגי אני מאמינה שה' שומע את כולנו ...
    יהיה בסדר !!! אל תתייאשי !!!
    אני נקלטתי להריון טבעי אחרי לא מעט הפריות אז יש ניסים !!!
    אל תפסיקי להתפלל ה' שומע אותך !
    מאחלת לך המון בהצלחה !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה