היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני חדשה בפורום, בת 35. אני ובעלי מנסים להכנס להיריון באופן טבעי כבר 7 חודשים. לפני קצט יותר משבוע היתי אצל רופא נשים שלי, הוא עשה בדיקה ב-US ואמר שאני לפני ביוץ. כמובן, אנחנו עשנו כל מה שהוא אמר :) ועכשיו אנו מחכים לתוצאות בקוצר רוח...
עדיין מוקד לעשוב בדיקת היריון ואפילו בדיקת דם. אני מרגישה ואין לי סבלנות, אני כל כך רוצה לדעת האם זה קרה או לא! בנוסף, אני מרגידה כאב בשדיים ולא מצליחה להבין האם זה באמת קשור או שאני כבר התחלתי לדמיין.
אני צריכה את תמיכתכן בנות, כדי לא להשתגע :)
תודה
3 תגובות
עמוד 1
היי מתוקה, קודם כל ברוכה הבאה! גם אני די חדשה כאן, מנסה 8 חודשים טבעי. קודם כל זה שיש לך ביוץ זה מעולה, כבר התחלה טובה! אני יכולה לומר לך מנסיון שלי שכל חודש מרוב שאני רוצה את זה כל כך כואב לי החזה, הבטן, מיגרנות וכל פעם מחדש אני חושבת שאולי זה הפעם, אך לצערי זה עדיין לא קרה! מה שאני יודעת מנסיון של אחרות שסימני מחזור והריון זה זהה לחלוטין! הלוואי ומה שאת מרגישה זה הריון ולא מחזור! בכל אופן, בדרך כלל מאחר ואת בת 35 , אם מנסים חצי שנה אז מומלץ לגשת לרופא לבדיקות נוספות בשביל לזרז את התהליך של קליטת הריון.
עצה שלי , ותאמיני לי שאני גם משתגעת וגם חסרת סבלנות וגם עכשיו אנחנו עדיין ״עובדים״, אל תלחיצי את עצמך, תהיי רגועה ואם זה יבוא זה יבוא כי אני אישית כל חודש מתאכזבת ובוכה כי אני מצפה כל כך שזה יקרה!
מאחלתלי ולך ובכלל לכל הפורום המדהים הזה שהחודש זה יהיה החודש!
ברוכה הבאה הכי חשוב לא להיכנס ללחצים ודמיונות מיותרים. מבינה אותך מאוד אבל תנסי בכל הכח זה לא תורם כל הלחץ הזה זה רק מעכב .
בהצלחה
בשורות טובות :))
היי גם אני חדשה כאן ודי מזדהה איתך כי גם אני מנסה
לפני 4 חודשים היה לי היריון לצערי שלא התפתח טוב ולשמחתי נפל באופן טבעי