היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני רוצה לשתף אתכן קצת ב(חוסר) חששות שלי ולשמוע את דעתכן בעניין
18 תגובות
עמוד 1
מניסיון-נורמלי ביותר
אני חושבת שהחוסר חששות שלך נורמאלי לחלוטין.
טוב נו... לא אשבור את המיתוס. ילד 3 הוא ילד מיוחד. גם אני לא חששתי. ולא רק. אלא אפילו התיחסתי לכך כדרך חיים. הגדולים קיבלו את הצומי שלהם, וכשאמא היתה עסוקה, הם קיבלו הבהרה בנושא. שיתפתי אותם וביקשתי מהם עזרה ולמרות שהם היו קטנטנים, הם עשו זאת יפה מאוד ולא היתה התנהגות חריגה כלשהי בגלל שילדתי. את כבר יודעת לקראת מה את הולכת... יודעת מזה ללדת. ויודעת איך לטפל בתינוק ובאלו שגדולים ממנו... כל תקופה היא מיוחדת ושונה,אבל זה רק כדי שלא יהיה לנו משעמם!
את בסדר גמור. התינוקי שלך כבר ילדון יחסת עצמאי, ויכול להבין ולעזור אפילו. ואני כבר לא מדברת על הגדול. הכל יהיה סבבה.
טוב לדעת שאני לא היחידה, ובכלל... טוב לדעת שאני לא חיה בבועה!!
הילדים ממש ממש ממש מחכים לרגע שהדרדס יוולד! הקטן שלי כל הזמן מנשק לי את הבטן ומתאר לי איך הוא יעזור לי להחליף לו חיתולים ולקלח אותו
ETD - אני אשמח לשמוע למה בעיניך ילד שלישי הוא מיוחד...
את לא חיה בשום בועה זה רק מראה כמה את רגישה אליהם.. את לא הולכת לקבל שום כאפה או סטירה..להפך אני בטוחה שהם יתלהבו וייעזרו לך..הם כבר גדולים..במיוחד הבן הגדול..!! טבעי שתרגישי טיפה פחד מהלידה אבל את תראי שתעברי את זה כמו שצריך..יש לך 2 עוזרים צמודים
טוב אצלי השלישי הוא באמת מיוחד
לא מבינה בשלושה ילדים אבל מאחלת לך שיהיה מוצלח וקל בעה
יקירה שלי
מנדי? הורס כמו תמיד
אוי אוי כמה חששות ! אצלנו הם באותו הגיל וכל הזמן חושבת מה יהיה לא רוצה להכניס את עצמי לסרטים מראש ,,,, בעיקר אומרת שיהיה בסדר ! אני בדיוק כמוך הכי חפיפניקית והכי זורמת ולא היסטרית אז מקווה שיהיה בסדר ! בע״ה !!!!!
והילדה עצמה אביבית
איני מבינה בזה דבר עדיין....
אבל כן שמעתי את אחותי וחברותיה אומרות שהילד הראשון הוא הבכור, הראשוני זה שהופך אותנו להורים ואת הורינו לסבים לפעמים וזה מאוד מיוחד הילד השני בדרך כלל זה כדי שהראשון לא יהיה לבד והם ביחד והן אומרות שהילד השלישי הוא לנשמה השלישי הוא בשביל אמא
מסכימה עם ההגדרות של בכור אמצעי וקטן
אני מחוברת באנפוזיה לקטנה שלי! רק אתמול שאלתי את עצמי מה אני אעשה כשאלד! ומה היא תעשה? רק שלא תאכל אותנו בלי מלח! היא פשוט מפנקת את עצמה!!!! לא מקבלת מאתנו, אז פשוט מבצעת: עשה זאת בעצמך!
את בסדר גמור
הלוואי עליי הניסיון שלכן בנותתתתתתת!!
אני יחד עם אחת ויחידה בהגדרה למה ילד שלישי זה משהו מיוחד..... אצלי באופן פרטי הוא הילד הראשון שמקבל את כול הצומי והאהבה שיש חאמא שלו לתת לו.....