בנות מה אתן אומרות .....? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי עכשיו את השכלול הסטטיסטי של השקיפות עורפית והבדיקת דם
    יצא ככה:

לפי הגיל והבדיקות 1:10,000

לפי הגיל בלבד 1:1,400
    (נמוך לא?!)
12 תגובות
עמוד 1
  • זו תוצאה מצויינת! נמוך זה 1:10, 1:100 שסטטיסטית, לך יש סיכוי ללדת ילד עם תסמונת הוא 1 ל - 1400 שזה המון
  • זה נשמע טוב מאוד אבל את יודעת זו הבעיה עם סטטיסטיקה.. בסוף הגבול של כמה מרגיע אותך זה אינדוואלי.. אבל את ממש צעירה לא?
  • צוצית תודה מקסימה
  • לא מבינה בזה שיהיה בהצלחה ותקין וקל בעה בשורות טובות
  • הי אוראלי,
    לפי מה שידוע לי, צריך להסתכל על התוצאה שמשקללת את הכול, כלומר התוצאה הרלוונטית היא ה-1:10,000, שזה מצוין.
    ההגדרה של משרד הבריאות לסיכון גבוהה לתסמונת דאון זה 1:380 או יותר.
    כמובן שיש נשים שמחליטות לעשות מי שפיר גם עם תוצאות טובות, אבל זה כבר מאוד סובייקטיבי... (אני בדיוק חופרת בנושא לעומק, אז אם יהיו לך עוד שאלות/התייעצויות - אני כאן
  • מעולה

• אוראלי, קחי הכל בערבון מוגבל - זו רק סטטיסטיקה
  • תודה בנות ....
  • התוצאה מצוינת
    והכל משחק של סטטיסטיקה....

• תוצאות מעולות אביבית
  • אז חכי לתוצאות של החלבון, יש מצב שהתוצאה תהיה עוד יותר טובה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה