למה? למה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אבא שלו מתקשר - והוא אחרי רבע שעה מתקפל והולך.
    מה אני עז???
    שב איתי, גם ככה אני עוד שעה שעתיים הולכת לישון. אחר כך תלך להורים שלך, הם יושבים עד אחת שתיים בלילה
6 תגובות
עמוד 1
  • זה מדהים מה שעובר עלינו בהריון
    אנחנו צריכות את הבעל לידנו כאילו אנחנו ילדות קטנות
    אז הוא הלך להורים שלו ולא נשאר לידך אז מה?
    זה קורה כל יום? את לא רואה אותו בכלל?
    שלא תטעי גם אני ככה אם הוא הולך לחברים
    אני מתעצבנת פעם אחת אפילו התחלתי לבכות
    מעצבים למה הוא כל הזמן הולך והוא הולך פעם ב...
  • אם זה חד פעמי אז לא נראה לי שווה לעשות מזה ענין. אם זה קבוע זה באמת לא בסדר

• עכשיו תראי כמה שאני לא בסדר...

עבדתי היום ממש קשה, רצתי ממקום למקום- דבר שלא מאפיין את העבודה שלי בתקופה הזאת. ב- 11:00 בבוקר כבר הייתי מותשת.

אחותי הקטנה באה לעזור לי בעבודה.

ושהחזרתי אותה הביתה ב- 19:00 בערב להורים שלי. הודעתי לבעלי שאני הולכת לישון אצלהם ושהוא יבוא שיסיים את העבודה ב 23:00 בערך. הסביר לי שהוא לא יכול כי מחר בבוקר הוא קם לפנות בוקר (וזה מובן) אז אמרתי לו שבסדר היום אני פה מחר אחזור הביתה. הוא חטף עלי את החום שאת חטפת על בעלך..התמרמר בעיקר .. אז נרדמתי לשעתיים... התעוררתי ועכשיו חזרתי הביתה...

בקיצור ביחד זה טוב אבל לא ביג דיל אם לילה אחד יהיה מרחק.
    ליטל
  • גם אני בכיתי מהעצבים, ובאותה שניה פרקתי את זה פה.

לצערי זה לא חד פעמי. אלא כל חמישי בערב הוא אצל ההורים שלו. לכן אני מתרגשת מזה. (אני נותנת ספייס כשצריך, אני מבינה שלפעמים בא לך את השקט שלך, חברים, לבד - אבל לא צריך להגזים. יש גבול)

בקרוב יגיע ילד שני בע"ה (שתהיה לידה קלה ושיצא בריא ושלם) ואז נראה לו שהוא כל חמישי בערב הוא יהיה אצל ההורים שלו.

ליטל - כל הכבוד
  • אני שמחה שאמר שיחזור
  • זה מרתיח אותי שהם עושים את זה!!!
    גם אצלי יש לו את זה וזה כל כך מעצבןןןןןן
    והוא לא קולט
    מבינה אותךךך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה