איך אפשר לחיות מהמשכורות האלו???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • המינוס רק הולך וגדל וזה עוד בלי ילדים
    מה יהיה ???
    נכנסנו לפני כמה חודשים לבית ופתאום יש לנו הלוואה על הראש ואוכל וחשמל ודלק

מפחידדד

20 תגובות
עמוד 1
  • מבינה אותך לגמרי!

מה יגידו אלו עם שניים ושלושה ילדים ועודדד כוללל ההוצאות האלו
    אמאלה
  • כמה שאני מבינה אותך
  • קודם כל זה יפה שהצלחתם בכלל לקנות בית

• קנינו קראוון ( מבנה נייד ) וקבלן בנה לנו אותו מאפס
    בית לכל דבר!
    אנחנו גרים במשק של סבא שלי

• קודם כל כל בכבוד שהצלתם בית זה או אחר. בתקופה זו זה לא מובן מאליו עכשו צריך לראות איך אפשר לחיות טוב וגם לשרוד על מה לותר.
    גם אנחנו באותה סירה
  • פשוט מבינה אותך!!!

• לי אין מושג מאיפה מביאים כסף לתינוק
    אם כבר עכשיו אנחנו מוציאים המון
    אני רואה את מה שאתן כותבות שצריך לקנות ואני נבהלתתתת

• אל תדאגו,מסתדרים..:)
    אם אני מצליחה להחזיק את עצמע ואת הבן שלי מפחות מ 4 אלף לחודש,כל אחת יכולה..(:

טליה

ליעד אתה התכשיט של אימו'ש..

• אלוהים ישמור אותכם אמן שייתן לך כח בריאות ופרנסה טובה
    מקווה שיהיה בסדר :)

• אנחנו עוד הצלחנו לשמור על פלוס בחשבון אבל זה בא אחרי שכל חודש מצטמצימים עוד ועוד, כמה אפשר?? ובע"ה שפיצ' יגיע קשה לי להאמין שנוכל להישמר מזה, בעלי מאוד מחושב אני? פחות
  • קשה מאוד
    השבוע היה לנו אירוע של חברים מאוד קרובים והוצאנו הרבה כסף
    כמה שתחסכי עדיין יש הוצאות שהם חובה

• מינוס...
    והרבה ניסים!

• האירועים האלה זה קנס! תאמיני לי...
  • עם כל הכבוד לכווווולם-
    אני לא צריכה לממן להם ארוע!
    מוכנה לתת מתנה יפה כפי יכולתי.
    ושלווווווווווווווווווווום!

• מזדהה לגמרי ....
    קצת מתנחמת בידיעה שאני לא שונה מאף אחד כולנו חייבים במינוסים והלוואות.
    החיים בארץ לא קלים לא מפרגנים לאנשים צעירים בתחילת דרכם ולא מועדדים ילודה , נישואין או זוגיות

קשה מאוד להגיע למצב בו אתה חי ומפרנס משפחה ממוצעת בכבוד.
    שלא נדבר על קנית דירה \ נכס , איזו אופצייה להתקדם ולהפתחת...

אני בדר"כ מאוד נמנעת מדיונים פוליטיים אבל זה באמת נושא בלתי נסבל
    עצוב מאוד לדעת שהמדינה לא מנס הלעזור ולהקל , לפחות להפיח בנו שבריר של תקווה...
    לפחות לנסות לצ'פר את אלה שעשו בשבילה [צבא , מילואים וכו'].

רוצה להאמין שיהיה טוב
    אומרים שכל ילד מביא איתו את המזל שלו

לכו תדעו...

בשורות טובות יקירותיי
  • בשורות טובות לכולן!!! הלוואי ונשמע מכולן שזכו בלוטו חחח
    פרנסה טובה ושפע בלי סוףףףף וזוגיות טובה הכי חשוב !

• אכן קשה.. נחנקים ושורדים... למזלנו שנינו נורא מחושבים ולא מבזבזים סתם (ממש למזלנו כי שנינו סטודנטים...) מקווים מאד שמתישהו נתייצב קצת...
    אבללל.. הקטע הזה שנהיה סביב אירועים הוא פשוט חולני!!!! אין לי דרך אחרת להגדיר את זה!!! כל אחד מנסה לעשות אירוע הכי פנסי שבעולם, מתוך הנחה שהאורחים יממנו את זה. מה זה הדבר הזה??!!?! אפשר להתחתן בצורה מכובדת מאד גם ב120-150 למנה, ובלי שהאורחים ירגישו שהם קבלו דו"ח חניה במקום הזמנה! אני הפסקתי להגיע לאירועים כאלה, או שבאים אומרים מזל טוב והולכים (אם זה קרוב..)
  • המצב שלנו לא יותר טוב ,השכירות בשמיים ,הגנים בשמיים !!! קניות בסופר ,דלק וכו'!
    מה שכן ,סדר עדיפויות עזר לנו לא להוציא סכומי עתק ,למשל באיתמר לא קנינו חוץ מהעגלה וכיסא בטיחות שום דבר חדש ,בשמחה קיבלתי דברים יד שניה, קנינו מיטה ושידה של שילב ב1000 ש"ח שניהם ביד2 ,קיבלנו מצאים ,שמיכה ומזרן לשידה ללא תשלום מאותה אישה שקנינו ממנה , מה שלא היה ממי לקבל קנינו כמובן .
    הפעם חוץ מכמה בגדים לא קניתי שום דבר !!! הכל קיבלנו משכנה מקסימה ! היא פשוט פוצצה אותי בצעצועים ,הכל מותגים מארה"ב ,קיבלתי ממנה טיולון ממש טוב , בגדים לקטן , מיטה ,אוניברסיטה ,טרמפולינה ...
    לי אני קונה בגדים בחנות יד שניה ,לא תאמינו כמה בגדים חדשים אנשים מביאים לחנות הזו עדיין עם התוית על הבגד והכל בגרושים , היום קניתי 3 זוגות מכנסיים (ג'ינס של SAK'S מכנסיים וג'ינס של קסטרו 80 ש"ח שלושת ,חולצה של H&M ב25 ש"ח ,פשוט דברים מהממים בכלום כסף .
    לא מאמינה בעגלות ב5000 ש"ח ! (אתן לא מבינות כמה דברים אפשר לקנות בכסף הזה ,פשוט ביזבוז בעיניי) בגדים רק פושטיים ,הכי חשוב זה שיהיה כותנה ונעים ,מה אכפת לי מה כתוב על הבגד גאפ או אביגדור או בכלל חברה לא ידועה
    בקיצר ,עם כל המצב הזה שיש מחירים לא הגיוניים ,קצת איבדנו את הצפון ! עוד לא דיברתי על אייפון ,טלפון ב3000 ש"ח ??! למה?
  • אני לא יודעת כמה מרוויחים אבל פעם יועצת אמרה לי שזוג פלוס שתיים יכול להסתדר במשכורת של 12000 שח
    למען הסר ספק אנחנו מרוויחים 11000 שח חחחחח

• כן ממש מספיקים רק הגנים זה 4000 שח
    מה עם משכנתא או שכירות
    חשמח ארנונה אוכל לבית שהולך מלא
    טיטולים מטרנות , החזקת רכב
    מדינה מחורבנת הכל יקר פה בואו נברח חחחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה