היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות אני עדיין לא מאמינה שעשינו את זה!! עדין לא מעכלת ! אבל ...
בשעה טובה ומוצלחת קנינו ביתתתתתתתתתת!!!! בית בית בית שיהיה שליייי !! זהו ניגמר לשלם שכירות כול חודש ולזרוק מלא כסף על שכירות!!!
אני לא מאמינה אני מרגישה שהספקתי כול כך הרבה בשנה האחרונה להיות בגיל 23 עם בית
21 תגובות
עמוד 1
בשעה טובה...אכן הספק יפה ! בגיל 23 חשבתי איך אני חוזרת להודו ...
תכנסו ברגל ימין . מזל טוב!
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
בשעה טובה! בטטה-אני בגיל 23 הייתי כבר בסיבוב השני שם
איזה כיףףףף תכנסו בעז״ה ברגל ימין ובקלות...
בשעה טובה ומוצלחת מאמי איזה כייףףףףף גם אני הייתי בת 23 עם בית ומשכנתא היום אני בת 32 ונשאר לי עוד 6 שנים לשלם ב"ה עד גיל 38 אהיה בלי משכנתא כייףףףף גדוללל
בהחלט אושר ענקייייייי בשעה טובהההההה ורק בשורות טובות ומשמחות תמיד !!!!! על מה הלכתם בסוף !?!? עם מעלית מרפסת וכו ׳ זוכרת היה דיון על זה ! באיזה איזור קניתם !?!?
גם אני נכנסתי לבית משלי שבנינו במשבצת במושב בגיל 24 וקצת אין יותר אושר מזה שזה בית שלך ורק שלךךךךךךךךאביבית
בנות תודה על התגובות
אושר אביבית
בהחלט כל הכבוד! אחלה גיל 23 כבר היה לי כיוון בחיים ובדיוק פגשתי את אהבת חיי שהיום אנו נשואים ומצפים לילד/ה ברוך השם בית עדיין אין!!!! אז קבלי ח"ח מאחלת לכם שהבית שלכם יהיה מלא אהבה ושמחה תמיד
יום נעים לכולם
בשעה טובה ושתיכנסו ברגל ימין והלוואי שחייכם יהיו מלאים באושר ואהבה
אין ספק שזה תענוג גדול. היום אנחנו משלמים משכנתא על 4 חדרים בערך בחצי מחיר ממה שמשלמים שכירות על אותה הדירה. שיהיה לכם בשעה טובה! בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
יפה יפה... שיהיה במזל טוב וישוב טוב! גם אנחנו קנינו בית והכניסה לקראת סוף דצמבר בעז"ה. אין תענוג יותר גדול מזה... איכסה שכירות!!!
אני כל כך מבינה אותך גם אנחנו לקראת חתימה על חוזה לביתנו הראשון. ב"ה שיצאה לפועל.... באמת רק המחשבה על בית משלנו ובלי שכירות (ועם משכנתא) עושה אותי מאושרת