האם יש סיכוי להריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, המחזור שלי סדיר ומגיע כל 35 ימים. תאריך אחרון של הווסת היה ב- 24.6 והייתי צריכה לקבל שוב ב- 29.7. ביצעתי היום בבוקר בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית. אני באיחור של 10 ימים והמחזור עדיין לא מגיע. עשיתי היום חיסונים לטיסה למזרח הרחוק והרופא המליץ לי לחכות עם חלק מהחיסונים עד שאהיה בטוחה שזה לא הריון. מה הסיכוי שאכן נקלטתי ומדוע המחזור מאחר? יש לציין שאני מנסה להיקלט. תודה
4 תגובות
עמוד 1
  • אם יש ביוץ מאוחר אז יכול להיות.
    תבקשי לעשות בדיקת דם לגילוי הריון (בדיקת בטא) ותדעי בוודאות!
  • יש סכויי שכן או שאוליי מאחר לך בגלל לחץ

בכול מקרה אצלי גם שהייתי בהריון בחוד ה 2 כבר הבדיקה הביתית עדיין היראתה לי שלילי
    ורק בבדיקת דם ראינו שאני כן בהריון
    הרופה אמרה שהבדיקה הבייתי לא תפסה או בגלל אנמיה או בגלל שההורמונים שלי היו נמוכים
    לילי
  • גם אצלי לא ראו בבדיקה הביתית הראשונה
    ממליצה על בדיקת דם שמראה חד משמעית
    ואני מבינה שזה הריון רצוי אז מאחלת לך שכן!!!!

• אני עשיתי 3 פעמים בדיקות ביתיות וכולן יצאו שלילי עד שהלכתי למיון שהרגשתי על הפנים
    וגיליתי שאני כבר בסוף חודש 2..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה