האם יש סיכוי להריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    המחזור שלי סדיר ומגיע כל 35 ימים. תאריך אחרון של הווסת היה ב- 24.6 והייתי צריכה לקבל שוב ב- 29.7. ביצעתי היום בבוקר בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית. אני באיחור של 10 ימים והמחזור עדיין לא מגיע. עשיתי היום חיסונים לטיסה למזרח הרחוק והרופא המליץ לי לחכות עם חלק מהחיסונים עד שאהיה בטוחה שזה לא הריון. מה הסיכוי שאכן נקלטתי ומדוע המחזור מאחר? יש לציין שאני מנסה להיקלט. תודה
4 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שכדאי לעשות בדיקת דם- זה יותר מדויק.
  • אם המחזור סדיר יכול להיות שלפעמים הוא מאחר, אולי מלחץ של הטיול או כל דבר אחר.
    בכל מקרה, יש דבר כזה ביוץ מאוחר - שמאחר והיה ביוץ מאוחר אז או שהמחזור מאחר או שזה הריון שטרם ניתן לראות בבדיקה ביתית, הכי הכי בטוח זה לעשות בדיקת דם, הכי מדוייק!

שיהיה בהצלחה לכולנו, אמן!
  • הכי טוב זה בדיקת דם שנתקלים במצב כזה ..
  • הבדיקות הביתיות לא תמיד מראות
    אני לדוגמא עשיתי בדיקה ביתית והראה שלילי , אחרי כמה ימים עשיתי בדיקה דם וגם הראה שלילי, ועדיין לא ויתרתי שאלתי את הרופאה כי עדיין לא הגיע מחזור, אז היא אמרה לחכות עוד שבוע וחצי ואז לעשות שוב בדיקת דם וזה יצא חיובי !
    אל תעשי עוד חיסונים , חכי עוד שבוע וחצי בערך ותעשי בדיקת דם .
    המון הצלחה ובשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה