חדשה צריכה עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני כותבת פה בפעם הראשונה אבל קוראת ועוכבת כבר די הרבה זמן..וכולכן ממש מקסימות!
    קצת על עצמי: בת 22 וחצי לפני IVF עקב בעיית זרע (ללא הזרעות לפני כן)
    אמורה לעבור את התהליך באסותא ראשל"צ.
    קיבלתי פרוטוקול קצר.. אמורה להתחיל זריקה ראשונה של גונל אף 100 יח' ביום השלישי למחזור.
    השאלה שלי היא אם קיבלתי אתמול (8.8) בצהריים ולקראת 18:00 כבר היה דם טרי ממש אדום (סליחה על התיאור) אני יכולה לעשות זריקה ראשונה בשבת בלילה (10.8), נגיד בעשר?
    ועוד שאלה...אני יודעת שכל מקרה לגופו אבל מינון של 100 גונל זה לא נמוך קצת?

תודה מראש לכל העונות ובצלחה לכולנו!
5 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי
    לגבי המינון זה באמת כל מקרה לגופו, לדעתי בהתחלה תמיד מתחילים ככה כדי לראות איך הגוף יגיב.. אי אפשר לקפוץ לאש.
    גם אני התחלתי עם גונאל 112.5 ועשיתי הזרעה שלא הצליחה.
    החודש כבר 225 והולכים ל ivf
    בכל מקרה צריך להשתדל לבמוך על הרופאים באמת שרובם אם לא כולם בתחום הזה באמת מוצלחים. יש להם ניסיון והם יודעים מה הם עושים

אז ברוכה הבאה.. מקווה שאת פה רק לשהות קצרה ושהכל יסתדר במהרה בשבילך..

ליטלילי

• שיהיה המון בהצלחה!

גם אני עברתי הפרייה בידיוק בגילך
    ברוך השם ניקלטתי בהפרייה ראשונה
    וגם אני קיבלתי מינון של 100 9 ימים הזרקתי
    הגוף שלי הגיב יפה נשאבו 19 ביציות
  • תודה בנות!!
    הזרקתי היום פעם ראשונה ולא היה נורא בכלל...
    מקווה שהחודש הזה יעבור במהירות
  • אני היית מזריקה בין 50-75 תמיד
    ב"ה בשאיבות היו 5-8 ביציות להפריה.

בעקרון צריך רק אחת מוצלחת!
  • הרופא שעשה לי את ההזרעות קפץ ל-450 על הפעם הראשונה, היה לי קצת גירוי יתר וזה לא כזה הביא תוצאות מביחנת ביציות, אני חושבת שמינון יותר קטן לאורך זמן זה יותר אפקטיבי.
    עובדה, בהפריות הזרקתי 112.5 ואח"כ 225...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה