שקיפות עורפית מוגברת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שקיפות עורפית מעל 6 מ"מ.
    מה ההמלצה ?
    מה הסטטיסטיקה ?
    אשמח לשמוע מי שעברה את זה ואיך החליטה להמשיך הלאה.
    כמו כן, איזה רופאים מומלצים במקרים שכאלה?
    תודה.
5 תגובות
עמוד 1
  • היי יעל, קודם כל אני מקווה שאת רגועה ולוקחת דברים בפרופורציה. גם לי היתה שקיפות עורפית בהריון הקודם של 8מ"מ התייעצתי עם מספר פרופסורים לפני קבלת החלטה. לצערי בכולם התשובה היתה חד משמעית ונאלצתי להפיל בהפלה יזומה. כמובן שכל מקרה לגופו זה מדאיג ומלחיץ יחד. ליבי איתך , הכי חשוב תרגעי וקחי את הזמן להתייעץ תלכי לשמוע חוות דעת מכמה רופאים ותזכרי שלא משנה מה הם יגידו הכל לטובה!!!! תיהיי חזקה

• היי יעל, קודם כל אני מקווה שאת רגועה ולוקחת דברים בפרופורציה. גם לי היתה שקיפות עורפית בהריון הקודם של 8מ"מ התייעצתי עם מספר פרופסורים לפני קבלת החלטה. לצערי בכולם התשובה היתה חד משמעית ונאלצתי להפיל בהפלה יזומה. כמובן שכל מקרה לגופו זה מדאיג ומלחיץ יחד. ליבי איתך , הכי חשוב תרגעי וקחי את הזמן להתייעץ תלכי לשמוע חוות דעת מכמה רופאים ותזכרי שלא משנה מה הם יגידו הכל לטובה!!!! תיהיי חזקה

• הי. האם אפשר לשאול עם מי התייעצת ?
  • הי אין לי כל כך מה לייעץ לך אבל שיהיה בהצלחה בשורות טובות מקווה שעוד יגיבו שבוע מבורך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה