נראה לי שמתחיל ליפול לי האסימון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני באמצע שבוע 18 עם תאומים ואני נראית כמו בסוף חודש שישי במקרה הטוב... אני מרגישה ענקית!!!!
    היום הסתכלתי במראה והבנתי שעד עכשיו הגוף לא נתן לי לעכל את עצם היותי בהריון. השמנתי מהר, התחילו בצקות ברגליים, כנראה אחד מהתאומים יושב לי על איזה גיד ויש תחושה שכאילו תפוס בחלק בין הישבן לגב תחתון וכל תזוזה זה כאבי תופת...
    פתאום אני מתחילה לקלוט ו... נראה לי שנכנסתי קצת לשוק...
    פתאום נורא מוזר לי כל העניין.
    כשאמרתי את זה לבעלי הוא הכי הבין ותמך במה שאמרתי ולא מפסיק להגיד כל הזמן שאני עדיין הכי יפה וכל אלה אבל... אין, זה פתאום ככ מוזר...
    מישהי חוותה תחושה כזאת?
    (מתנצלת על החפירה...)

6 תגובות
עמוד 1
  • תאומים תמיד הבטן גדולה יותר , תחשבי כפול שתיים אביבית
  • בתאומים אין חובה שתהיה בטן גדולה יותר, לי היתה בטן קטנה כמו בהריון שלפניו עם עובר אחד, אבל....הריון תאומים זו חוויה אדירה, שתתחילי להרגיש אותם ולזהות איזה עובר זז באיזה זמן, לראות איך הבטן שלך נמתחת לשני כיוונים שונים, אין כיף מזה!
    תשמרי על עצמך כמה שיותר, אל תחשבי על גודל הבטן ושטויות כאלו רק על איך לעבור את ההריון בשלום ולצאת בידיים מלאות!!!
    בהצלחה!!!

• תודה בנות
    נראה לי שהתאוששתי קצת מאתמול.
    האמת שאחרי שאני קוראת פה כל מיני פוסטים של בנות אני ממש מודה לאלוהים על התמיכה והאהבה שאני מקבלת מבעלי. שכשאני קצת מרגישה לא טוב הוא עוזב הכל ובא להיות איתי. זה ממש לא מובן מאליו.
    אז...
    תודה לכן.
    מעריכה כל מילה שאתן אומרות!

• זה בסדר שלקח לך זמן להבין ועכשיו אט אט את מפנימה וזה קצת מוזר וקצת חוששת הכל לגיטמי אבל יחד עם התחושה הזו והתחושה של גודל גוף זכרי את הפלאים המתפתחים בתוכך לא קל אבל בסוף זה אושר עילאי תהיי חזקה נכון שהמראה משתנה נכון שעולים במשקל אבל זה למטרה טובה
    תקפידי למען עצמך על ת**** בריאה המון המון מים
    יש אופציה דרך הקופה בדרכ לטיפולים משלימים שעיתים כן מותרים בהריון לא יודעת איך זה אם תאומים אבל שווה לבדוק
    בעלך עוזר 5 וזה נפלא
    אז תחייכי עברת כמעט חצי בהצלחה
  • מקווה לא להכניס לך שטויות לראש...
    אני מאוד הדחקתי את הנושא הזה כל ההריון תאומים.
    העדפתי לחכות ללידה,ואז להרגיש את הקטנים בידיים ולהפנים....
    אולי בגלל זה (וגם הקיסרי...) לקח לי זמן להתחבר אליהם.
    להחזיק אותם וממש להבין מה קורה פה!!!!
    לא הסכמתי לספר לאף אחד שאני עם תאומים.
    וכן...
    בשבוע 25 היתה לי בטן של שבוע 36 של הריון יחיד. לפחות...
    אנשים שמבינים עניין ישר קלטו שאני עם תאומים.....
    משבוע 18 בערך לא יכולתי לקום ולשבת וללכת ולשכב- בעצם כלום!

• שנשני, אין ספק שהעלית לי חיוך על הפנים :)
    מבומרנג מבעלי אני ממש לא חוששת...
    ו...אני דווקא אוכלת בסדר, עניינים כרגיל.
    אני לא יודעת אם אפשר לעכל את עצם העובדה שיש תאומים לפני שהם יוצאים, אבל...משתדלים.
    אין ספק שהחיוך חזר לפנים מאז יום שישי
    תודה לכן!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה