באיזה שלב התחלתן לקנות בגדי הריון ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ולמה זה כזה יקר?

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • קניתי מההתלהבות בשבוע 10 אולי. אני קניתי עד עכשיו רק 3 מכנסיים טייץ ושתי חולצות. החולצות ממש רגילות אז יכולתי לוותר. המכנסיים בקושי שמתי. אבל הטייץ אני לא נפרדת ממנו. אז כנראה אני יקנה רק טייצים. וכן זה יקר. והרוב לא יפים אפילו ולא שווים את המחיר. אבל בתל אביב יש רמי לי עודפים. תנסי שם.
  • עם גומי- יש לי מלא מהריונות קודמים
    חולצות- שבוע 16...
    וזה יקר כי עושים עלינו קופה!

• האמת בשבוע 6 קניתי 3 מכנסי חיתול מ-H&O שהם כ"כ נעימים שעכשיו בקיץ משמשים אותי מאודדדדד, טייצים קניתי בפוזה כל אחת ב-40 ש"ח X2, וזה להריון כן?
    חולצות, 20-40 ש"ח לא יותר ולא בכמות כי גם ככה אני לובשת רחב, ג'ינס מ-H&M בשבוע 10 שאני בקושי שמה...
  • אני ממש לא מיהרתי להשקיע כל כך הרבה כסף בבגדי הריון .
    (אני חולה על שופינג )
  • למה שלא תקני ברשת?
    יש באי.ביי ואליאקספרס בגרושים והם כל כך נוחים.
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • ראז אור זו השיטה שאני השתמשתי בה כל ההריון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה