באיזה שלב התחלתן לקנות בגדי הריון ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ולמה זה כזה יקר?

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • לא קניתי עד היום , קניתי בגדים רגילים שמתאימים ונוחים גם להריון ולכן לא יקר יצא לי אני לובשת מכנסים קצרים רגילים עם כפתורים והם נסגרים מתחת לבטן בלי בעייה שמלות שיכולות להתאים בחניות הריון המחיר פי שתיים ולא מוצדק !
    אפשר למצוא בגדים בכל מיני חניות במחירים טובים שיכולים לשמש אותך גם לאחרי הלידה ! אביבית
  • אני מתכוונת להתחיל בשבוע הבא... נשאר לי רק מכנס אחד אחרון שנסגר עליי, אז נראה שכבר אין לאיפה לדחות..
  • קניתי לראשונה לפני שלושה שבועות לפחות...יש לי בטן יחסית ממש גדולה לשבוע שלי.
    ופעם אחת כשעברתי ליד חנות של בגדים שנטי כאלה והחלטתי להכנס גיליתי שהבדים שלהם ממש נעימים, הדגמים יפים וממש מתאים להריון. אה, והמחירים ממש מגוחכים.
    שווה לך לבדוק

• אצלי המצב היה שונה
    האגן והמותן התרחבו מאוד מהחודש הראשון
    ויצאה הבטן מההתחלה
    ולכן הג'ינסים שלי לוחצים ולא נסגרים
    עברתי לשמלות וטייצים
    (חם פה מאוד)
    ושלחו לי מישראל כמה מכנסי הריון שנמתחים
    שבטח ישמשו אותי הרבה
    וכבר התחלתי ללכת איתם ואכן עם השמלות מאוד נוח

יום נעים לכולם
  • בהריון הקודם הסתדרתי עם בגדים מחנויות רגילות, כי גם הבטן יצאה יחסית מאוחר החוצה ולא ראו עלי שאני בהריון.
    הפעם הבטן יצאה מוקדם... יום חמישי קניתי כמה בגדים ומאמינה שלקראת החגים אתחדש לי בעוד בגדים. מזעזע איך שהתרחבתי כבר בתחילת ההריון

• למה זה יקרה כי אוהבים לקחת כסף :)
    וכמו שאמרו לך תבדקי מידות גדולות יותר ולאו דווקא בגדי הריון
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה