התגעגעתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עדיין בבית חולים ..לצערי. שלשום בלילה היה לי חום אז אני עם אנטיביוטיקה וכל כך מקווה להשתחרר מחר..
    הנחמה שלי היא שאפשר להמשיך ולשאוב לה את החלב שלי (: כל 3 שעות וזה מה שנותנים לה בפגייה..
    אני מטורפת עליה..כל פעם שאני אוכלת או משהו יש לי כאלה רגשות אשם שאני פה והיא שם..מסיימת מהר והולכת אליה..
    בקיצור מקווה לצאת מפה מחר..
6 תגובות
עמוד 1
  • מחזיקה לך אצבעות שתצאו בריאות ושלמות להתחלת החיים שלכן יחד
    היא בטח שומעת הרבה את קולך כשאת מדברת אליה
    וזה הקשר שלכן
    היא הרי שמעה אות קולך במשך חודשים כשהייתה ברחם שלך
    היא מכירה אותך והקשר חזק
    למרות המצב

שולחת לך חיבוקים וחיזוקים

• תודה..איזו מתוקה ..
    אני יכולה לומר לך שזה אכן מדעי ונבדק על ידי..(:
    אם היא מתנשמת מהר..אני מדברת אליה ושמה את האצבע שלה והיא תופסת לי את האצבע..הדופק שלך מאט..והיא ממש נרגעת..זה מדהים..
    אני ממש רואה את זה..כל הזמן..
    שבוע טוב
  • אני מקווה שתצאי בקרוב וכמובן גם הקטנה תשתחרר גם כמה שיותר מהר! כמה קשה לצאת בילעדהם מהבי"ח
  • יואווו נשמה....
    איך ריגשת אותי!
    פשוט מדהים!

• פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה