באיזה שבוע התחלתן להרגיש תנועות של העובר??? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כל הריון או אישה זה אחרת וזה תלוי גם בשיליה קדמית מרגישים פחות אחורית מרגישים יותר אני לא זוכרת מתי הרגשתי בהתחלה אבל אני לא דוגמא היה לי הריון לא פשוט בכל אופן עוקבים אחר תנועות באופן פורמלי החל משבוע 28 בהצלחה המשך קל ותקין וזה יגיע עוד קצת בעה
תודה דובונית
אימי ואחותי הסבירו לי מה אני אמורה להרגיש ואכן בשבוע 14 הרגשתי כמו דגיגונים קטנים או פרפרים עפים בבטן אני מרגישה פעם ב הבנתי שבחודש הבא ארגיש יותר
יום נעים לכולם
מרגישה פרפרים כבר חודש לפחות... ממש תנועות- במשך שבועיים אבל בהריונות ראשונים לקח מלא זמן. שבוע 20-22....
שבוע 16-18 הרגשתי
הריון ראשון הרגשתי משבוע 23 בהריון הזה אני הרגשתי משבוע 12 פרפרים בבטן ותנועות ממש משבוע 17 בערך5555555555555 .