ייצור חלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
14 תגובות
עמוד 1
  • נורמלי לחלוטין!
    אני חושבת שרק ממש לקראת הסוף נהיו לי שינויים כלשהם.
    ולא גדל לי בכלל.. .רק בהנקה.
  • כן זה נורמאלי
    בלי לחץ
    החלב מגיע רק כמה ימים אחרי הלידה.
    בינתים יש נוזל צהוב שנקרא קולוסטרום. כמה טיפות ממנו משביעות את התינוק
    החזה לא חייב לגדול
  • אל דאגה!
    החלב בדר"כ יוצא מיד אחרי הלידה (כלומר את צריכה להניק או לשאוב כדי להפעיל את פעולת הייצור)

לי אמרו שבזמן ההריון הכי טוב לשתות בירה שחורה שמאוד עוזרת לייצור החלב (גם ככה אני מכורה לזה בהריון אז אני שותה את זה הרבה
  • אגב, גם לי יש חזה קטן והוא גדל לי למיימדים של פמלה אנדרסון אחרי הלידה חחחח

כמו מטומטמת שתיתי את הבירה השחורה הזו כשהייתה לי דלקת בשד ולא יכולתי להניק, אז הגודש עשה לי מראה של סיליקון בחינם
  • וואי שושי קורה לי בדיוק אותו הדבר מילה במילה! ואני בשבוע 32
  • קראתי עכשיו שאסור לסחוט את השד (כפי שעשיתי...) כי זה יכול לעשות צירים מוקדמים
  • לא סושק'ה לא סחיטת השד גורמת לצירים... מה שגורם לצירים זה עיסוי פטמות
  • אני יכולה לומר לך מניסיון שלי בהריון הראשון גם אני ערכתי ניסויים כמוך סחטתי וסחטתי וכלום לא יצא החלב השופע הגיע שלושה ימים אחרי הלידה בהריון הזה אני רק סוחטת טיפה יש לי שפריצים אבל של נוזל שקוף אבל בכמות אין לי מושג אם זה קשור לזה שזה הריון שני
  • לי יצא רק אחרי הלידה
  • זה בסדר... לא יודעת למה האחות אמרה לך ללחוץ כדי לראות אם יש משהו... גם אצלי התחיל ממש רק עם הלידה. חודש שישי-שביעי יצא קצת נוזל שקוף אבל בשבועות שאחרי כבר לא היה כלום...
  • לי יצא רק אחרי הלידה
    אל תהיי מודאגת ותניחיי לציצי שלך

• צוצית גם סחיטה של השד יכולה להביא לצירים מי שאשם זה אוקסיטוצין שמופרש כשמגרים את הדש ולא משנה אם זה רק סחיטה או עיסוי של הפיטמה
  • טוב בסדר הבנתי.. אני אגיד לבעלי שלא יגע לי יותר בציצי
  • אני עם איתמר כמעט 4 שנים לא נתתי לבעלי לגעת בציצי ! כל ההריון + 3 שנים הנקה
    הרגשתי שזה אוכל של הילד ...ובכלל לקח לי איזה שנה+ להרגיש שוב סקסית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה