היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שתרשום שם מלא (אם יש שם נוסף) שם אמא ומה בא לה לבקש עד בערך 12:00 מחר תודה
15 תגובות
עמוד 1
היי בובה אני אשמח אם תוכלי לברך את נתנאל בן חנה לפרנסה טובה ואת הנסיכות שלי להב ונועם בנות סיון לבריאות
שרה בת אורלי הריון תקין ולידה קלה שתיצא בידים מלאות ובריאות כנל על בתאל בת חנה
והכי חשוב גיסתי המדהימה ליטל בת יפה זרע בר קיימא עוד החודש תכנס להריון בעזרת השם!!!!
תודה רבה צדיקה
מתן בן אסתר - שמירה פרנסה ובריאות
נהוראי בן שירה תהל בת שירה לבריאות, אריכות ימים והצלחה בכל
ליאב בת דליה ואביתר בן חנה לזרע בר קיימא מהרה
תודה תבורכי
איזה מקסימה את
דובונית את באמת טובת לב...
חנה קצב בת בדרה רק בריאות ושהמחלה הארורה תיעלם כלא הייתה
ולכולנו ההריוניות ..שנמשיך עם הריון קל ותקין ושהלידה תהיה בשעתה ובזמנה ושנחזור בידיים מלאות תבורכי נסיעה טובה !
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
דובונית את באמת טובת לב...
חנה קצב בת בדרה רק בריאות ושהמחלה הארורה תיעלם כלא הייתה
ולכולנו ההריוניות ..שנמשיך עם הריון קל ותקין ושהלידה תהיה בשעתה ובזמנה ושנחזור בידיים מלאות תבורכי נסיעה טובה !
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
אשרייך , שמשאלות ליבך יענו במהרה . תבורכי . תברכי בבקשה את תמר בת יהודית ומיכל בת מרים וציפורה בת רבקה לזיווג הגון עוד השנה אמן אמן אמן . ואת בעלי שלומי שלמה בן שמחה לפרנסה טובה ושלום בית אמיתי . ואותי לימור נועה בת מיכאלה להריון תקין וקל בלי חרדות ופחדים מיותרים ושבעלי יבין אותי . תודה ונשיקות מדהימה שכמותך
תחשבו חיובי , הרבה אהבה ורק בריאות :-) לימור
כייף שיש היענות כזו .... אני רושמת הכל מי שלא מעונייינת להחשף לעיני כולם ובא לה עדיין מוזמנת דרך האתר לשלוח לי מייל אם היא רוצה אני אשמח יש עדיין אופציה
כול הכבוד לך תבורכי טלי בת תקווה המשך הריון תקין ולידה קלה עמיר בן יוכבד בריאות פרנסה והצלחה בלימודים אורין בת טלי בריאות אריכות ימים ונחת להורים בכול התחומים תודה רבה רבה אשרייך
אשמח אם תוכלי את סבתא שלי , אינס לוי בת רות להחלמה מהירה רפואה שלמה בריאות איתנה ואריכות ימים . תודה רבה