דף חדש... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    החודש אני מתחילה להזריק גונל אף ( אין לי מושג עוד איך אני יעשה את זה טכנית אבל כנראה שאני אתמודד כמו כולכן ויהיה בסדר) ויש לי שאלה קטנה- כשהרופא העיף עליי את כל האינפורמציה החדשה לגבי טיפול בגונל הוא לא ציין שאני צריכה מתישהו לעשות בדיקת דם ובעצם קבע איתי מעקב זקיקים ראשון שבוע אחרי הזריקה הראשונה, הוא אמר לי להזריק יומיים 87.5 ואז לרדת ל-75 וביום השביעי לחכות למעקב זקיקים והוא יגיד לי אחכ איך להמשיך.
    מקריאות של שיחות שלכן נראה לי כאילו הוא פספס משהו, לא אמורים לעשות בדיקות דם בימים האלה??? תודה בנות
    שרונה- מה איתך מותק? התחלת כבר את הטיפול?
    ואיה- נראה לי את קצת זקוקה לעידוד מיוחד החודש- אני שולחת לך חיבוק ענק שיחזיר לך את כל האופטימיות האופיינית לך, להגיע להפריה זה בטח סרט אבל הרבה גם מספרות שזה הדבר האמיתי ויש תחושת הקלה
5 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב, שיהיה בהצלחה!! באמת שזה פחות נורא ממש שחושבים.. פשוט נכנסים ל"מוד" חדש והכל יהיה בסדר!
    מהניסיון שלי - המעקב זקיקים בד"כ משולב בבדיקות דם, לפחות כל יומיים שלושה עד שהזקיקים מוכנים לשאיבה. אני לא יודעת אם הוא "פספס" משהו.. אולי השיטות שלו שונות.. א בל אם יוצא לך לדבר איתן - שווה לשאול.
    המון בהצלחה!
  • הי בובה!!!
    אנחנו כל פעם מחדש מוצאות את עצמנן באותו התהליך...
    אני ביום העשירי למחזור מזריקה גונל 50 כבר 4 ימים.
    היום עשיתי מעקב זקיקים ראו שני זקיקים בכל צד אחת 7-8 מילימטר..
    מחכה לתוצאות בדיקת דם ואז אדע אם לשנות מינון...
    האם הגיוני??
    לא אמורים להיות כבר זקיקים יותר גדולים?
    האחות הסבירה לי שהביוץ עם גונל לוקח יותר זמן מרגיל...
    לא כל כך הבנתי למה?!?
    לגבי הבדיקת דם ששאלת כל רופא עושה מעקב באופן שונה..
    אני היום עשיתי וגם ביום חמישי הם רוצים שאבוא שוב...
    ולגבי הזריקות..השד לא כזה נורא..
    בזריקות אוביטרל שהיו ביקשתי מבעלי שיעשה לי ובגונל החלטתי שזה משהו שאני צריכה לעשות..
    תצבטי את האיזור ליד הטבור שימי קצת קרח ואחכ תכניסי את המחט..
    כמעט ולא תרגישי ככה כלום..
    וללחוץ על העט...
    בהצלחה בובית!!! תעדכני אותי !!
    איה- גם אני ובעלי חשבנו לעשות הפסקה אבל החלטתי לפחות עוד חודש לנסות!!!
    הלוואי ותכנסי בחודש הזה להריון ספונטני!!!!
    "לא אל תדאגי ילדה הכל יהיה בסדר
    תפילותייך מתקבלות שם במרומים
    אלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך
    שבוקעות את כל הרקיעים "

• היי מהממות....
    בדיקת מעקב זקיקים באולטרסאונד בדכ משולבת עם בדיקת דם (לפחות מניסיוני)... גם לי כשהסבירו אמרו רק"מעקב" וכשבאתי ההנתי שזה כולל גם אולטרסאונד וגם דם. אבל ככל שהימים יותר קרובים לביוץ טבעי או לא טבעי אז יש לה יותר משמעות..

ושרונה, זה לא קטן לדעתי כי את רק ביום הרביעי... הם גודלים בערך ב 1-2מ"מ ביום.. ואם ההזרעה/שאיבה נעשית בדכ בימים 12-14 אז יש להם הרבה זמן לגדול...

המון בהצלחה לשתיכן ואל תשכחו לחייך.....

ליטלילי

• היי מהממות....
    בדיקת מעקב זקיקים באולטרסאונד בדכ משולבת עם בדיקת דם (לפחות מניסיוני)... גם לי כשהסבירו אמרו רק"מעקב" וכשבאתי ההנתי שזה כולל גם אולטרסאונד וגם דם. אבל ככל שהימים יותר קרובים לביוץ טבעי או לא טבעי אז יש לה יותר משמעות..

ושרונה, זה לא קטן לדעתי כי את רק ביום הרביעי... הם גודלים בערך ב 1-2מ"מ ביום.. ואם ההזרעה/שאיבה נעשית בדכ בימים 12-14 אז יש להם הרבה זמן לגדול...

המון בהצלחה לשתיכן ואל תשכחו לחייך.....

ליטלילי

• שרונה תודה מקסימה המון בהצלחה גם לך!!!
    אנחנו החלטנו על הפסקה אחרי 8 חודשים רצופים עם הורמונים....אני מרגישה צורך להתאושש מכל השלילים והאכזבות ולבוא אופטימית וחזקה להפרייה אז כרגע אמרנו הפסקה ללא הגבלת זמן

איה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה