ושוב אני כאן, מתוסכלת :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני פשוט לא יודעת כבר מה לעשות :( לפני שלושה שבועות + גיליתי שאין דופק. עשינו עוד אולטסראונד כעובור שבוע - אין דופק. הפנו לציטוטק, ההתחייבות של הקופת חולים הייתה לכמה ימים אחר כך, אז קצת נמרח. עברתי ציטוטק ראשון - הרבה כאבים - מעט דימום. חזרתי לביקורת " שק ההריון בפנים" שוב ציטוטק - שוב כאבים בקושי דימום וכעבור 4 ימים כל כדורי הציטוטק נפלטו החוצה.
    מחר אני צריכה ללכת לביקורת בבית חולים לראות מה עושים איתי.. תכלס העובר הפסיק להתפתח לפני 4 שבועות + והפלה טבעית לא נראית באופק.. אז אני מניחה שישלחו אותי לגרידה.
    הבעיה שלי היא שגרידה זה בהרדמה מלאה, ובפעם האחרונה שעשיתי הרדמה מלאה התעוררתי באמצע ניתוח ובחדר התאוששות לחץ הדם שלי צנח ולא הצלחתי לנשום. יש לי טראומה גדולה מאז בעניין הזה ואני ממש פוחדת.. יש פה מישהי שעברה גרידה בשערי צדק לא בהרדמה מלאה? בכלל יש אופציה כזאת? ובכלל אולי מישהי יודעת כמה זמן ההליך הזה לוקח?
    נמאס לי כבר

תודה שיש את המקום הזה שיכלתי לפרוק את כל התסכול!
17 תגובות
עמוד 1
  • תהליך הגרידה לוקח מקסימום 10 דק׳..
  • תרגישי טוב!
    בהצלחה!
  • צר לי לשמוע מה את עוברת..נלא נעים ...
  • תודה!

הלוואי :) הסיפור הזה ארווווך!
  • לא עברתי בעצמי
  • אמן :)

מה זאת אומרת לא כמו הרדמה מלאה בניתוח? אני אשמח לדעת זה בנתיים מה שהכי מטריד אותי.

שוב תודה :)
  • אני יכולהל הגיד לך מניסיון ,
    אני עברתי הפלה בשבוע 12 היה לי עובר הידרופי.
    מאוד חששתי מההפלה עצמה בנוסף לכל הצער & כאב & תסכול ואבל שעד היום לא עבר ....
    ההפלה עצמה היתה בדיוק 15 דק'.
    לא הרגשתי שום דבר ולא היה לי כאבים בכלל [גם לא כאבי מחזור]...
    מה שכן היה לי דימום בערך 12 ימים כמו מחזור שלא נגמר .....
    והציצים כאבו לי בטירוף ממש רציתי לתלוש אותם מהמקום..

כמו כל דבר בחיים יקירה , זה עובר.
    זה כואב נפשית ולפעמים פיזית לוקח זמן להגליד ולרפא את הפצעים
    אבל איך אומרים , הזמן עושה את שלו

אני שולחת לך חיבוק חם והרבה איחולים טובים
    תרגישי טוב שיעבור בשלום
  • היי מתוקה, ממש מצער לשמוע...
    שולחת לך המון חיבוקים.
    אולי כדאי באמת כבר לסיים עם זה ולעבור גרידא.
    המון הצלחה...
    ותעדכני
  • היי
    אני לא יודעת אם את מכירה את הסיפור שלי לא הייתי כאן חודשיים וחצי
    בפורום , בשבוע שלוש עשרה עשיתי שקיפות עורפית ולא נצפה דופק הרופא שלח אותי לעשות גרדה ( רופא חסר רגש יש לציין) בבית חולים אמרו לי לחכות שבוע לתור בשביל גרדה ( כן לא מעניין אותם שבנתיים את סובלת ) יומים לפני שהגיע התור היו לי דימומים חזקים מאוד מאוד ועד שהגעתי לבית חולים איבדתי ליטר וחצי דם ועשו לי את הגרדה בלי הרדמה הכאב הנפשי היה הרבה יותר חזק מהכאב הפיזי
  • וואו שרית איזה סיפור עצוב וכואב :( מקווה שעכשיו את מרגישה טוב יותר!
    בעיקרון הרופאה אמרה לי שבוע שעבר שאם הציטוטק לא יעבוד היא תכניס אותי לחמישי לגרידה.
    אני פשוט כבר רוצה להיות אחרי.
    שולחת לך ענק!
  • אני כלכך מצטערת לקרוא מה את עוברת
    מאחלת לך 9 חודשים תקינים משעממים ארוכים וחוויתיים
    חיבוק ענקי

• היי
    הגוף שלי חזר לעצמו ורזיתי המון , אבל הנפש שלי עוד כואבת אני מנסה להתנהג כרגיל בבית ובעבודה כולם חושבים שזהו עבר, הם לא מבינים שבפנים
    אני עדיין עם המחשבות ועם הכאב שלא פוסק לרגע , כל פעם שאני עוצמת את העיניים את רואה את העובר שלי את זה אף אחד לא יכול להבין , אני מאחלת לכן ולעצמי שבע"ה תיהיה לנו קליטה מהירה להריון קל ותקין של תשעה חודשים ושנצא בידיים מלאות אמן
  • שרית ופיץ שולחת לכן המון המון חיבוקים
  • אויש איזה דברים עברתן
    פייס: ortal_hori

• אביבית
  • בנות יקרות שלי אני רוצה לחזק אתכן ולומר לכן תיהיי חזקות ותאמינו.
    אני עברתי גרידה בשבוע 12 הרופא אמר לנו לחכות חודש לאחר המחזור הראשון ולנסות שוב .
    שאחרי גרידה יש סיכוי של 80% להיקלט שוב.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה