ועוד משו שרציתי להתייעץ עליו,,, - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

חוצפה!!!
    אצל ילדים מתי אמורה להופיע או שאין גיל????
    לא יודעת נראה לי שאצלנו כבר הגיע,,,
    לדוגמה אם אני אומרת לאיתמר משו או שמישו אומר לו משו אז הוא אומר במנגינה : לא נכון ולא נכון או כן נכון וכן נכון נה נה נה (אתן בטח מכירות את זה ),, והוא עונה ככה לי לבעלי לחמותי ואף אחד לא מעיר לו אז אני מעירה לו ואומרת לו שזה לא יפה לדבר לסבתא ככה , או לאבא או אליי.......................
    או לדוגמא : יש מצב שאני אומרת לו איתמר אני לא מרשה....... או זה מסוכן...... או לא משנה, אז הוא עושה פרצוף ממשיך לשחק במשחקים שלו בכאילו הוא נותן פרסים וניגש אליי ואומר לי את לא מקבלת כי התנהגת לא יפה........... אני מסבירה לו שאני לא חברה שלו מהגן וככה לא מדברים לאימא או אבא או לסירוגין למישו מבוגר,,,

להגיב או לא זאת השאלה,
    אצל חמי וחמותי כל מצב כזה הופך לבדיחה שזה מצחיק אותם איזה דברים הוא לומד,
    זה באמת מצחיק?????
9 תגובות
עמוד 1
  • אותי זה לא מצחיק
    לא יודעת בן כמה איתמר שלך
    אבל איתמר שלי גם מתחצף ועוד יותר מעצבן הוא גם מתחכם איתי
    למשל כשאני אומרת לו אל תקפוץ על הספות למשל אז הוא אומר שהוא קפץ על הקורסא ולא על הספה משהו בסגנון ,או שהוא לא זרק דברים על הריצפה אלא רק הניח אותם :)
    אני מגיבה בדיוק כמוך, לא מדברים בטון או צורה כזו להורים מבוגרים וגם לא לחברים !
    אצל סבתא שלו כשאני לא נמצאת אני לא יכולה לשלוט בזה ,לכן הם אוכלים את הדייסה שהם בישלו...כשאני נמצאת אין סיכוי שאני ארשה לו לדבר ככה , בעלי פחות מתרגש כי הוא רגיל מהבית שמותר לו גם לקלל ליד ההורים וגם לדבר בזילזל אל אמא שלו ,אותי זה מחרפן והיא בתגובה רק מצטדקת גם אם היא בכלל לא צריכה !
    בקיצר תמשיכי להעיר לו ,קצת כבוד לסובבים אצל ילדינו לא תזיק בכלל לעתיד ,זה מאוד חסר לנוער של עכשיו !
  • הבת שלי דיברה רק לקראת גיל 2.5
    אבל כבר בגיל שנה וחצי היא ידעה להגיד: לא בא לי.....

• ב"ה

ESKI הסרגל שלי מעודכן איתמר שלי בן שלוש ושמונה חודשים....
  • פשוט יש לך שני סרגלים ולא ידעתי מי זה מהם איתמר ,בטח שבגיל 4 יש להם חוצפה חחח
  • השורה האחרונה שלך מסבירה הכל יקירתי!

ברגע שהוא עושה את זה וצוחקים מזה פשוט נתתם לו לגיטימציה לחזור על זה שוב ושוב ואדרבה! זה מצחיק אותם, אני שחקן בהצגה אז למה לא?!

גם לבן שלי יש קטעים שהוא עושה וזה ממש לא מוצא חן בעיני, הוא קטן, הוא לא מבין שזה לא בסדר אבל אני מסבירה לו ואומרת שלא מתנהגים בצורה כזאת ומראה לו איך כן צריך להתנהג.

היו דברים שהוא עשה אצל חמי וחמתי וכמו שאת אומרת הם צחקו מזה.
    אני ישרר השתקתי אותם ואמרתי להם מממש לא לצחוק מזה אלא להראות לו שזה לא בסדר ההתנהגות הזאת וככה זה לא נתן לו לגיטימציה להמשיך!
    וזה אכן הפסיק לאחר כמה פעמים שחזר על עצמו וגם אנחנו הגבנו באותה צורה
    הוא הבין שזה ממש לא מצחיק אף אחד ושלא מתנהגים ככה והפסיק!
  • ב"ה

שם בדוי 1 - אני ממש לא צוחקת מזה וגם בעלי לא,, אבל אצל חמי וחמותי וגיסים שלי- לא יודעת למה אני מרגישה שאין עם מי לדבר,,

יום אחד היינו אצלם וגיסי ביקש מאיתמר שקט קצת כי הוא רוצה לשמוע חדשות אז איתמר אמר לו : אתה תהיה בשקט,, גיסי כמובן לא הגיב אבל בדיוק בעלי ישב על יד איתמר ואמר לו שככה לא מדברים!!! ואפילו נתן לו מכה על היד,,,
  • כן הבנתי שאתם לא צוחקים מזה אלא המשפחה ולזה התכוונתי.

את צריכה להסביר לחמך חמתך ולמי שצוחק מזה שזה רק פוגע בחינוך של הבן שלך!
    ואני בטוחה שהם לא רוצים להרוס לך את החינוך.
    תעשי איתם על זה שיחה ותסבירי להם שאם שוב קורה מצב שהוא עושה משהו לא שייך, מתחצף או מרביץ וכו.... הם לא צוחקים! את ובעלך תסבירו ותחנכו והם צריכים לתת לכם גב לייד הילד והוא פשוט יבין לאט לאט שכולם מסתכלים על ההתנהגות שלו בצורה לא טובה ויפסיק כי ילד מחפש תשומת לב והוא יראה שאין קהל להצגות שלו ואז גם אין שחקן.
  • הייתי מוותר על המכה ,זה לא מלמד אותו חוץ מאלימות שום דבר ,דעתי כמובן ודרך חינוך שלי זה כמו להגיד לילד אל תנשוך ולנשוך אותו על זה
  • מסכימה עם אצקי... המכה מיותרת.
    אבל כן להגיב על זה בחומרה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה