בוקר טוב )שנשני( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עידכון קטן..
    כבר נותנים לה 10 cc מהחלב שלי..שזה בערך כמעט מזרק בינוני..
    אני מרגישה רע עם זה..אבל בלילה בהאכלה של 3 אני מבקשת שישימו לה סימילק וקמה רק לקראת 6 לשאוב לה..
    עד הרגע אני עדיין בבית חולים בגלל חום שהתפתח..היה לי ביום חמישי 38.4
    ושוב החום חזר ביום שבת..בגלל דלקת בדרכי השתן..
    עכשיו ברוך ה' אני מרגישה טוב ובבוקר ביקשתי מהרןפאה להשתחרר..והיא אמרה שאני אמשיך לקבל את העירוי של האנטיביוטיקה היום ובשלוש אדבר עם הרופא התורן שיהיה ונראה מה הוא יאמר..
    ואם לא..אז אני יכולה לחתום על טופב שחרור ..לא יודעת מה לעשות..אני חייבת להיות בבית כבר..אפילו שהם ען אימא שלי הם משתגעים כבר..קשה לי מאוד אני ממש נכנסת פה לדיכאון..
    היום ב6 בבוקר שהייתי בפגייה הבובה הזאת קיבלה אותי עם עיניים פתוחות..כמעט אכלתי אותה!!! אני כל פעם ככ מתלהבת לראות את השיער הבלונדיני אפרוחי ואת הגבות הצהובות..היא בדיוק כמוני שהייתי קטנה..סוף סוף אחד הילדים יצא דומה לי..ממש בהזמנה
9 תגובות
עמוד 1
  • אז מה אם תקבל סימילאק?
    תמ״ל גם משמין והיא זקוקה לזה

אל תרגישי רע עם עצמך את צריכה להחלים כמה שיותר מהר
    וחשוב שתשני ותצברי כוחות
    אני בטוחה שממש בקרוב את בבית ועוד קצת והיא גם בבית
    ואז הכל יראה יותר קל ופשוט

• איזו חמודה את!
    העיקר שהיא מקבלת טעימות ממך! אלו כמויות יפות לגודל שלה!
    בעז"ה היא תאכל עוד הרבה ותגדל יפה!!!
    שמרי על עצמך!
    מה עם פרוביוטיקה?חמוציות?
    את צריכה לחזק את המערכת החיסונית שלך אחרי הקיסרי והחום הזה שהיה לך!
    האנטיביוטיקה נורא הורסת את המערכת החיסונית.
    הפרוביוטיקה מחזקת את החידקים הטובים.
    אל תילחמי לצאת מהבית חולים!
    מבינה שקשה לך עם ה"גדולים" שבבית אבל את חייבת לטפל בעצמך ובקטנה עכשיו.
    מקווה בשבילך שהתקופה הזו תעבור מהר בקלות והרבה בריאות!
    נכון הם חמודים עם עיניים פתוחות!?!!?!!

• בטח..אני חייבת את השינה של הלילה לפחות..אם זו הייתה הנקה לא הייתה לי בעיה לקום גם עשר פעמים..
    אז ב12 בליחה אני נותנת לה את השאיבה של הלילה..ואז ב6 בבוקר..
  • את בסדר גמור!

• לפחות תגלי את שמך האמיתי נמאס לי לקרוא לך ככה
    לא חשבתי על זה אפילו הויטמינים שאני לורחת זה הb12והפרנטל..לא לקחתי אותם מאז שאני כאן..
    את מתכוונת לחמוציות שמוכרים ככדורים?
    איזה מתוקים הם עם העיניים ככה..וכדי לשגע אותי היא הרימה את הראש ושמה את הכף יד שלה מתחת לראש והשפתיים שלה הצ'טקמקו להם זהו לא יכלתי!!!!!!
  • מצד אחד נכון את צריכה להיות בבית
    מצד שני..את עדיין עם אנטיביו' והחום חוזר מידי פעם, תתחזקי קודם!!
    הטיפול שהילדים ידרשו שתחזרי הביתה יהיה אינטנסיבי
  • שני זה טוב?

• סושי..הם כאלה מתוקים..אין מילים..בעזרת ה שתלדי תתכונני לריח בלתי ניתן לתיאור..אי אפשר להפסיק להריח אותם..שום בושם או סבון לא יוצרים את הריח המתוק שלהם...
    זה השאנל האמיתי
    שני..לוקחת את ההמלצה שלך איזה מותק את..!!!!!!
  • אני שמחה נשמה! בהצלחה! מקווה בשבילך רק טוב בעז"ה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה