עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום אני בשבוע 37, הריון שלישי תקין
    שבוע שעבר היה לי תופעה מוזרה,,,
    נכנסתי לשירותים (סליחה מראש על התיאור) ובזמן שלחצתי הרגשתי משהו מוזר בנרתיק,
    העברתי את היד וגם הסתכלתי באמצעות מראה וראיתי כמו גוש בשר אדום עגול וגדול שכאילו יוצא מהנרתיק... נלחצתי מאוד וישר הלכתי למיון שם עשו לי בדיקות הכל תקין והגוש שראיתי והרגשתי נעלם - הם שחררו אותי ואמרו לי שהכל בסדר וגם אם זה יקרה שוב אין לי מה לדאוג..
    הם לא ידעו להסביר לי מה זה היה כי הם לא ראו, מה שכן כל הבדיקות היו בסדר.
    אתמול שוב נכנסתי לשירותים ושהתחלתי ללחוץ שוב הרגשתי והבחנתי באותו גוש שמתרחב בזמן לחיצות באיזור הנרתיק
    מה עלי לעשות? מה זה יכול להיות? התחלתי כבר לחשוש שבזמן הלחיצות בלידה עצמה זה שוב יצא ואולי יסבך את העניינים... ידוע לכם על תופעה כזו?????
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

צריך לראות בכדי לדעת במה מדובר...

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה