מישהי אולי... עזרה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שלום אני בשבוע 37, הריון שלישי תקין
    שבוע שעבר היה לי תופעה מוזרה,,,
    נכנסתי לשירותים (סליחה מראש על התיאור) ובזמן שלחצתי הרגשתי משהו מוזר בנרתיק,
    העברתי את היד וגם הסתכלתי באמצעות מראה וראיתי כמו גוש בשר אדום עגול וגדול שכאילו יוצא מהנרתיק... נלחצתי מאוד וישר הלכתי למיון שם עשו לי בדיקות הכל תקין והגוש שראיתי והרגשתי נעלם - הם שחררו אותי ואמרו לי שהכל בסדר וגם אם זה יקרה שוב אין לי מה לדאוג..
    הם לא ידעו להסביר לי מה זה היה כי הם לא ראו, מה שכן כל הבדיקות היו בסדר.
    אתמול שוב נכנסתי לשירותים ושהתחלתי ללחוץ שוב הרגשתי והבחנתי באותו גוש שמתרחב בזמן לחיצות באיזור הנרתיק
    מה עלי לעשות? מה זה יכול להיות? התחלתי כבר לחשוש שבזמן הלחיצות בלידה עצמה זה שוב יצא ואולי יסבך את העניינים... ידוע לכם על תופעה כזו?????
13 תגובות
עמוד 1
  • למה לא ללכת לרופא מומחה שיבהיר מה קורה פה?
    את בשבוע מתקדם....
    תבדקי!
  • זה צניחת צואר הרחם מתוקה אין לך מה לדאוג.
    תעשי תרגילים לחיזוק רצפת האגן.
    כנראה העובר לוחץ לך שם והלחץ והמשקל הפילו את צואר הרחם . זה קורה בדכ כשלוחצים בשרותים

• את האמת-
    לי זה נשמע כאילו הילד מוציא יד או רגל.....
    אין לך פתיחה?
    לאיזה מיון הלכת??? איזה בי"ח?

באמת? זו צניחה של הצוואר? נשמע מפחיד!

• זה אמור להסתדר חודש אחרי הלידה ככה. שהרחם מתכוץ וחוזר לעצמו הוא מיושך איתו את צואר הרחם והכל חוזר למקום.
    תעשי תרגילים לחיזוק.
    תעשי כאילו את עוצרת פיפי חזק ותרפי ככה כל פעם

• שנשני חחח הרסת אותי אל תבהילי אותה

זה בברור צניחת צואר הרחם אם תלכי לבדיקה ותגידי להם הם ירגישו שהוא רפוי קצת

• הלכתי להר הצופים בירושלים
    עשו לי שם מלא בדיקות... לא רק האחיות אלא גם רופא מחלקה,
    הם לא דיברו על צניחת רחם, מה זה צניחת רחם בכלל, יכול להיות שבבדיקה הידנית ובאולטראסאונד לא ראו
  • זה לא צניחת רחם מאמי זה צניחת.צןאר הרחם זה שונה.
    ברגע של מאמץ בשירותים כשאת לוחצת הוא יוצא. ברגע שתנוחי תשבי או תשכבי הוא חוזר למקום בגלל זה לא ראו את זה.
    זה היה לי אחרי הלידה ואני חשבתי שזה קריש דם שנתקע והיתי בלחץ הסטרי ונסעתי למיון והרופאה הסבירה לי שזה הצואר וזה לאט לאט יחזור לעצמו עם התכווצות הרחם . גם אני לא הבנתי איך זה נעלם חחחח היתי בטוחה שזה קריש שחזר לרחם

• זה בסדר שזה לפני הלידה? את אומרת שלך זה היה אחרי הלידה...
    מה יהיה בזמן הלידה עם הלחיצות???
    האם זה גם סימן שהלידה מתקרבת?
    כי את הלידות הקודמות ילדתי בשבוע 40
  • זה קצת בעיה לאבחן דרך האינטרנט.
    גם אם זה נשמע\נראה דומה כל מקרה לגופו ולא הייתי מסתמכת על לא לדאוג....
    מהסיבה הפשוטה שאת לפני הלידה ולא אחריה,ואכן הלחיצות עלולות להחמיר את המצב אם לא תדעי ביוק עם מה את מתמודדת.את צריכה גם ליידע את המיילדת כדי שתעזור לך ותכוון אותך לתנוחות שלא מעמיסות עוד יותר על רצפת האגן ועלולות להחמיר את הנזק.
    צניחה חמורה עלולה לדרוש שיקום לאחר הלידה וזה לא כזה פשוט.
    אני במקומך פונה לרופא שלי ומבקשת הפניה דחופה לפיזיוטרפיסטית של רצפת האגן שתאבחן בדיוק מה הבעיה.
    לא הייתי מקלה בזה ראש ובמידת הצורך הייתי פונה גם באופן פרטי ומוציאה אח"כ החזרים מהקופה.
    שתהיה לך לידה קלה ובריאה,תעדכני
  • דרך כללית מושלם / פלטיניום
    אם הרופא באמת יאבחן את זה כצניחת צואר הרחם
    מגיע לך טיפול פיזיוטרפיה (כמובן בחינם ללקוחות כללית) לחיזוק צואר הרחם .
  • תודה לכולכן
    מישהיה יודעת במקרה איך הרופא מאבחן צניחה?
    איזה בדיקה בדיוק?
  • לי זה נשמע כמו הפקק הרירי
  • יש בדיקה פנימית(לא בשכיבה),יש התמחות לא.ס לא הרבה מאבחנים ככה.
    דר' וורד אייזנברג בתל אביב נחשבת מומחית לאבחון בא.ס של רצפת אגן.
    כמו כן תכנסי לאתר "באופן טבעי",תחפשי בחיפוש של האתר דף על אבחון רצפת אגן,ראיתי שם המלצות על מישהי אני לא זוכרת את שמה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה