הריון 2... כל כך שונה, גם לכן זה קרה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן, אני נמצאת כרגע בשבוע 19-הריון שני ... יש לי נסיך בבית, ובדרך מתפתחת לה בנחת נסיכה :)
    רציתי לשתף/להתייעץ.... בהריון הראשון הייתי כמו טווסית... פורחת ,זוהרת,חיובית.. משוויצה בבטן היפה שלי... הכל הכל הכל היה שונה ויפה..... הייתי תמיד מחייכת,פשוט מושלמת! אבל... עכשיו-אני לא יודעת למה,וזו הסיבה שאני פונה אליכן- אני ממש כבדה-אין לי כוח לכלום.. אני רק מנסה להסתיר את הבטן כי אני מרגישה שמנה ומגעילה (למרות שאני רק 65 קילו עכשיו)... בכלל- כל התחושות שלי שליליות... אני תמיד חושבת רע,מרגישה רע... רואה שחורות.... פשוט יום אחר יום מחכה שההריון יעבור בשלום... ואין לי בכלל סיבה! בכלל... בסקירה הראשונה כשבישרו לי שיש לי בת ... בכיתי מאושר- אבל עד עכשיו אני לא מעכלת ולא מאמינה.... לא יודעת- פשוט הריון שונה!! מה עושים?! איך משפרים את ההרגשה ...?????? אני רגילה להיות שמחה ומאושרת... ופתאום אני מוצאת את עצמי חרדה מכל דקה שעוברת.... מישהי פעם הרגישה ככה? או שזו רק אני והשריטה שלי ??? :(
5 תגובות
עמוד 1
  • תראי כל הריון שונה אחד מהשני
    את חייבת לחשוב חיובי ושיהיה בסדר
    מחשבה יוצרת מציאות
    בכל מקרה שיהיה המשך הריון קל תקין ובריא אמן ורק עם מחשבות חיוביות
    [
  • מתוקה זה נורמלי מאוד פשוט חסר לך ויטמין B12
    תשאלי את הרופא שלך או שתיקני לבד

תרגישי טוב
  • לא יודעת אם זה בגלל שחסר לך משהו בגוף
    אולי בנשמה?
    מתי לאחרונה קנית לעצמך משהו? בגד,תכשיט?
    תבדקי גם ויטמינים וגם דברים אחרים.
    וכל הריון הוא שונה בתכלית מקודמו.

בהצלחה!

• כל הריון שונה מקודמיו ומאחריו..
    בהריון הקודם הייתי חלשה מאוד, רזיתי המון בשליש הראשון, לא היה לי כוח להתאפשר, להתלבש ולצאת בכלל מהבית.. הייתי עם הקאות, בחילות וצרבות מטורפות ושלא נדבר על העייפות...
    הפעם- טפו טפו טפו........!
    גם הדימומים שכתבתי עליהם לא מזמן- עברו.
    שימשיך בטוב אמן

• תודה לכן בנות... אני באמת מנסה לחשוב חיובי ועושה דברים כייפים.... מתחילה באמת לעבוד על עצמי שאין סיבה לדאגה :) מקווה שזה יעבוד ובאמת אצליח להינות מההריון שלי כמו בקודם....

זה הזוי שכל הריון שונה ... אבל בסוף הכל חוויה ... תודה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה