כמה אפשר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בכמה ימים האחרונים. .דיברתי איתו..וממש קירבתי את בעלי אליי..
    לפעמים הוא אפילו היה מתעלם משיחות שלה..והייתי בהלם מזה אבל לא אמרתי כלום..
    הייתי ככ מאושרת איתו..ב3 ימים האחרונים..אולי שנה לא הרגשתי ככה...
    והיום..הרי הכל חייב לההרס..
    התקשרה אליו פעמיים בבוקר ועוד פעם לאחר מכן שהוא לא ענה לה..
    מקודם עם כל כמה שניסיתי..ואומרת לעצמי ששום דבר לא חשוב יותר משנינו..בעשרים דקות היא התקשרה אליו 4 פעמים..
    אמרתי לו שיפסיק עם זה שהכל היה בסדר ..שוב התעצבנתי עליו הרגשתי את כל החום עולה לי..!!!אמרתי לו שהתנהגות כזאת היא לא נורמלית!!!!בכיתי..עד שהייתי צריכה לקום לשאוב לה חלב..
    אין לי כוח לזה!!!אני יודעת שהיא לא שווה את זה אבל נשבעת לכן..הפעם זה היה חזק ממני..
11 תגובות
עמוד 1
  • אני מאוד מבינה אותך
    עברתי המון עם החמות שלי
    שמיררה את חיי בחודש שלפני החתונה שלנו
    במקום לשמח כלה -רק העציבה אותי
    למדתי לא להתייחס יותר מידי
    ודיברתי עם הבן הזוג שלפעמים צריך להעמיד במקום
    אין צורך לפגוע או להעליב כי זו כמובן אמא שלו
    אבל יש צורה לדבר והחמות בהחלט צריכה לרכוש כלפייך כבוד בדיוק כמו שאת אמורה כלפיה
    אם היא מתקשרת 4 פעמים ב 20 דקות אז היא לגמרי אמא שמאוהבת בבן שלה
    ומגזימה לחלוטין
    שיעמיד אותה על טעותה ויסביר שהוא נשוי לך ולא אליה
    אני ממליצה לך שהוא ידבר איתה ולא את
    אני עשיתי טעות כשניסיתי לפתור בעצמי
    והכי טוב זה דרך הבן שלה
    שהוא יתמודד!
    מחזיקה את ידך
    שולחת חיזוקים
    הכל ניתן לפתרון- תחשבי חיובי
    יום נעים לכולם
  • לא טוב לא טוב לא טוב!!! לא בריא לתת לילדה חלב מתוך בכי ועצבים.
    שום דבר לא שווה שבשבילו תבכי ככה!
    אל תתעצבני על בעלך. אמא עלוקה זה לא פשוט.
    תשתדלי ליהיות רגועה איתו.
    כשהיא מתקשרת להגיד לו בצורה הכי רגועה שיש שמספיק וזה מפריע לך ושיסביר לה בצורה עדינה שעכשיו הוא יושב איתך ומהתק את הטלפון ושאם יהיה משהו הוא יעדכן.
    אם אמא שלו לא מספיק חכמה לשמור על הנישואים של הבן שלה אז תיהי את החכמה ותיהי רגועה ואל תצעקי ותכעסי. הכל ברוגע .
    כשאדם מדבר בצורה שקולה ורגועה מקשיבים לו יותר ולוקחים את הדברים שלו יותר ברצינות.
    משגעות אותי אמהות כאלה. כאילו מה את רוצה שהבן שלך ישאר רוק בודד ודבוק אל אמא שלו?

• תשמעי, היא נוראית.... אבל תסלחי לי שאני אומרת את זה. אבל בעלך צריך להסביר לה

שלהתקשר 4-5 פעמים בעשרים דקות זה מפריע לו, וקשה לו.

הוא צריך להסביר לה שיש לו משפחה משלו ואם היא מקבלת אותכם היא תהיה חלק מהמשפחה ואם לא אז לא!

הוא חייב להעמיד אותה במקומה. ואני אומרת לך את זה מנסיון מר מאוד שלי. לקח לי זמן אבל הצלחתי לבינתיים לפחות.

היא פשוט חולת נפש של ממש !!!
    ליטל
  • תודה לכן..
    ליטל..
    את יודעת מה..הבעיה כבר לא היא..הרי היא לא תשמע ולא תקשיב..אי
    אפשר לדבר עם אנשים כאלה..
    הוא אמר לי משהו וזה מה שחירפן אותי לגמרי..שהוא יענה לה גם מאה פעם..אני מקווה שהוא אמר את זה מתוך כעס..ולא התכוון באמת..בחיי שנשבר לי הלב כבר.
  • תשמעי, המצב שלי עם בעלי וחמתי לפני החתונה היה נוראי, היום אחרי שהיא התנצלה המצב סביר. היא אמרה לי בפנים בתחילת הקשר שאני יכולה לשכב איתו ולא להתחתן איתו, קראה לי **** לפני החתונה, ועשתה שמות.

הקשר שלנו נשמר בגלל אני רוצה שלום בית, אני הבנתי שצריך ללקק ולשמור מרחק כמו מאש.

אז ליד המשפחה שלה וליד אנשים והכי חשוב לבעלי אני אומרת שהיא אמא מדהימה והיא חינכה את הבנים שלה לתפארת. (ובעלי באמת מחונך באופן יפה.)

אני גם אומרת כשיהיו לי ילדים אני ישאיר אותם אצלה באופן הכי רגוע שיש ושהיא תהיה סבתא מדהימה. -( נגיד ששש.....)

מבינה.... ואז אם היא מלכלכת עלי מאוחרי הגב- דבר שאני יודעת שהיא עושה. כי היא רוסיה והיא מול הפנים שלי מדברת ברוסית עם אחרים והקלטתי ונתתי לחברה שלי לשמוע ושמעתי זוועות. - לא סיפרתי לבעלי פשוט הבנתי שאליה לבית אני לא הולכת.

מבינה - אז אני הולכת אליה עם בעלי פעם במיליון שנה . למרות שבעלי אצלה כל יום לכמה דקות וזה לא מפריע לי אלו ההורים שלו.

ותביני שהיא ביקשה ממני סליחה לפני כמה חודשים על ההתנהגות שלה וקשה לי ללכת אליה בגלל שאני יודעת שהיא מדברת עליי בפנים שלי בזהירות שהוא לא ישמע.

הוא מבחינתו, שם לה גבול- היה מקרה שהיא הזמינה אותנו בשישי אליה, ובעלי אמר לה לא- אנחנו בשישי בקידוש אצל ההורים שלי, למרות זאת שהיא ידעה שאנחנו אצל ההורים שלי בארוחת שישי אוכלים והתקשרה אליו כמה פעמים ולפאלפון שלי כמה פעמים. אף 1 מאיתנו לא ענה, בסוף הארוחה לפני הקינוח בעלי ענה ואמר לה אמרתי לך שנבוא מאוחר יותר כרגע אנחנו אוכלים. ממש שם לה סוף!

ב- 22:00 אמרתי לו מול ההורים שלי בוא נילך להורים שלך ופשוט ישבתי דיברתי הכל רגיל ובאיזה שהוא שלב הוא אמר לי שהוא עייף שהוא רוצה ללכת הביתה.

אולי תעשי כמוני- תשחקי משחק בשביל השקט שלך. תגידי לו תענה לה ממי זאת אמא שלך. אני הייתי עושה את זה- אומרת לו לענות לכל טלפון שלה וישתגע עד שיתפוצץ עליה !!! שילמד שצריך לנתק את חבל התבור.

הגישה שלי זה תעשי מה שאת צריכה בשביל השלום בית שלך, אל תלכי נגד אמא שלו. תעשי את זה באלגנטיות שאת מבחינתו בסדר תוציאי אותה ה****.
    ליטל
  • זה צינזר אותי - אופסי סליחה על השפה הגסה אבל ככה היא קראה לי !!!
  • כואב לראות את כל זה..
    היא מאלה שיקפצו מגשר ולא יבקשו סליחה...ואני גם לא רוצה שתתנצל..לא צריכה את זה ממנה..
    הדבר היחיד שיש לי לומר הוא שה' ישלח לה רפואת נפש.
    חא מתערבבת עם טיפוסים שליליים..תודה על העצה יקירה..אבל אין מצב כזה.
  • גם אני לא האמנתי ששלי תבקש סליחה בעוד מיליון שנה. גם שלי בעייתית מאוד.

תאמיני לי שאני אומרת לך אל תתקפי את חמתך בפני בעלך. תני לו מקום חם בית מקום בריא נפשית ומקום אוהב. אני מקווה שלאט לאט הוא יבין את החולי שלה.

וגם את ככה תהייה שקטה יותר ומרוחקת יותר - תרחיקי את עצמך ממנה כמו מאש, נפשית אם לא פיזית.
    את תהיה הרבה יותר רגועה !!! שהיא תשגע אותו בטלפונים זאת הבעיה שלו שהוא צריך להתמודד איתה. היא עושה את זה כדי לעצבן אותך והיא מצליחה.

את חייבת לנצח אותה במשחק שלה ואם בעלך לא עומד על דעתו ואומר לה דייי זה מוגזם, אז תדאגי שהוא יצא מדעתו שיענה לה לכל שיחה.כי לאמא תמיד עונים (זה מה שהוא אומר)

גם אל תשכחי שגברים זה עם דפוק הם מספרים הכל- הוא 100% מספר לה כל מה שאת אומרת עליה והיא מיליון % מלכלכת עליך. אז תהיה פוליטית תשבחי אותה באוזניו - את לא חייבת להתכוון לזה תהייה צבועה תתחילי לאט לאט. ואז הוא שומע אותך מעריכה אותה. והוא שומע אותה מלכלכת עלייך. הוא באיזה שהוא שלב יתפוצץ....
    את חייבת לנצח אותה להיות למעלה ולא למטה - אל תתני לאף אחד להוריד אותך
    ליטל
  • זהו..לזה התכוונתי במה שעתבתי..ככ משכתי טותו אליי שהוא פשוט לא היה עונה לה..
    מקודם הוא התקשר ואמר שיגיד לה לא להתקשר כל רגע..אחרי שאמרתי לו אם כל הדבר הזה שווה את הרוגע שלנו ביחד..נראה מה יהיה..
    לא יכולה לשבח אותה...סליחה.
    אבל הוא יודע מה דעתי עליה..
  • תאמיני לי שאני מאחלת לך וכל הגברים שיש להם אמא מטורפת, שהם יתפקחו, ויפתחו את העיניים ויראו את המציאות שמולם.

מקווה שיהיה לך שקט ממנה.

ותמיד תחשבי איך לעשות ממנה הקטנה ואיך את תהיה על הגובה- כמו משחק שחמט.
    ליטל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה