המחזור עדיין לא מגיע- מיואשת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר ממש מיואשת.. המחזור שלי סדיר כמו שעון, כל 35 ימים. אני באיחור של מעל 10 ימים והבדיקות הביתיות מראות תוצאה שלילית. את הבדיקה האחרונה עשיתי היום בבוקר. הבדיקה הראתה שני פסים אבל הפס של הריון היה כל כך חלש שהייתי צריכה לכוון אותו לאור השמש על מנת להבחין בו. קבעתי בדיקת דם ליום רביעי אבל אין לי סבלנות, אני משתגעת מרוב מחשבות. מה הסיכוי שאכן זה הריון? למה המחזור מאחר? יש לי את כל הסימנים: אני כל היום עושה פיפי וכהה, החזה התנפח ויש לי מלא בחילות אבל עדיין תוצאה שלילית (מצפה להריון שני). מה אתן אומרות? יש סיכוי?
4 תגובות
עמוד 1
  • תראי פס זה פס ועם יצא פס ממש חלש אז יש סיכוי , ככה זה היה אצלי היה פס חלש , אבל בחודשיים שלפני הפס החלש שאיחר לי הייתי גם נלחמת עם המקל ומסתכלת עליו מכל כיוון ושואלת את בעלי זה רק פס אחד ??? בדיקת דם הכי בטוחה , שיהיו בשורות טובות אמן .

תחשבו חיובי , הרבה אהבה ורק בריאות :-)
    לימור

• פס זה פס מאמי.
    ככה היה לי עם נעמי שלי
    שיהיה לך בשעה טובה(:

• חמודה!!!!! פס זה פס
    את בהריון!
    יש לך את כל התסמינים של הריון לפי מה שאתת כותבת
    גם אצלי הפס היה חלש
    חבל שהבדיקה רק ביום רביעי ולא כבר מחר
    אבל תחכי ותעשי כדי להיות בטוחה
    מחזיקה לך אצבעות!

יום נעים לכולם
  • בנות תודה על התגובות והתמיכה.
    למרות בדיקת הדם מחר, עשיתי הבוקר שוב בדיקה ביתית שיצאה שלילית.
    נראה לי שזה לא הריון. מה הסיכוי שבאיחור כזה הבדיקה תצא שלילית וזה באמת אכן הריון...מאכזב.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה