המחזור עדיין מאחר.. מיואשת כבר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר ממש מיואשת.. המחזור שלי סדיר כמו שעון, כל 35 ימים. אני באיחור של מעל 10 ימים והבדיקות הביתיות מראות תוצאה שלילית. את הבדיקה האחרונה עשיתי היום בבוקר. הבדיקה הראתה שני פסים אבל הפס של הריון היה כל כך חלש שהייתי צריכה לכוון אותו לאור השמש על מנת להבחין בו. קבעתי בדיקת דם ליום רביעי אבל אין לי סבלנות, אני משתגעת מרוב מחשבות. מה הסיכוי שאכן זה הריון? למה המחזור מאחר? יש לי את כל הסימנים: אני כל היום עושה פיפי וכהה, החזה התנפח ויש לי מלא בחילות אבל עדיין תוצאה שלילית (מצפה להריון שני). מה אתן אומרות? יש סיכוי?
5 תגובות
עמוד 1
  • פס זה פס!!!
    אני ממליצה לעשות בדיקת דם בשביל להיות בטוחה...
    אבל נראה לי שאפשר לומר מזל טוב!

"לא אל תדאגי ילדה הכל יהיה בסדר
    תפילותייך מתקבלות שם במרומים
    אלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך
    שבוקעות את כל הרקיעים "

• אני באותו מצב שלך.....
    אני כבר נמצאת באיחור של 17 ימים עם 2 בדיקות דם שליליות...

אמרו לי שכנראה זה ביוץ שהיה מאוחר מדייי

זה מתסכל!!

מורן
  • יש יותר טוב מבדיקת דם?
  • בנות תודה על התגובות והתמיכה.
    למרות בדיקת הדם מחר, עשיתי הבוקר שוב בדיקה ביתית שיצאה שלילית.
    נראה לי שזה לא הריון. מה הסיכוי שבאיחור כזה הבדיקה תצא שלילית וזה באמת אכן הריון...מאכזב.
  • עשיתי היום בדיקת דם ויצא <5 . אני מבינה שזה שלילי. אוף...
    אין לי כוח להתחיל הכל מהתחלה והמחזור עדיין לא מגיע.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה