תינוק בן שבועיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דוקטור בשעה טובה ילדתי לפני שבועיים בקיסרי רציתי להגיד לך תודה על כל המענה והעזרה שהבאתי לי:)) אין כמוך תודה רבהההה!!!!
    עכשיו יש לי שאלה... התינוק שלי בן שבועיים והוא פשוט לא מוכן לישון על הגב אני שמה אותו על הגב מתחיל לבכות ולא נרגע ורק שאני שמה אותו על הבטן הוא רגוע וישן עכשיו מה לעשות האם בטוח לשים אותו לישון בלילה על הבטן? ובמשך היום שאני ערה אני שמה אותו על הבטן האם זה בסדר שהוא יהיה הרבה שעות על הבטן וגם בלילה? כי על הגב אין סיכוי הוא רק צורחחח תודה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כדאי לשאול רופא ילדים
    לדעתי האישית (והלא רפואית) זה עניין של הרגל ואם תתמידי אז בסוף הוא ילמד לישון גם על הגב

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה